>aksi Aliya Ketip kuku

Ogos 6, 2010 at 9:15 am | Dikirim dalam Aliya, nota ibu | Tinggalkan komen

> sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Salam hari jumaat & salam bahagia buat semua,

Petang ini kami akan ke AgroFest Negeri Perak 2010. So will update soon, aktiviti ke sana dalam entri akan datang.
Ibu semalam dapat tidur awal.. heheh, 11 malam tu kira awal lah juga.. berbanding beberapa hari yang sudah, tidur jam 1-2 pagi. Bangun pagi ni rasa aman jiwa raga & fikiran.. malam tadi Anis & fikri tidur hampir jam 1 juga.. itu kerja en ayah lah.. sebab dah banyak malam ibu bekorban tidur lewat, jadi semalam ibu tinggalkan jee tugas tu pada en ayah.. ibu dah tak leh tahan sangat-sangat… kalo tak tidur awal malam tadi, mau jadi ‘zombie’.. boleh buat kerja tapi jiwa rasa melayang-layang… huhuuuhhh.. Alhamdulillah, pagi ni nak bikin karipap, inti dah buat semalam, pagi ni tinggal nak buat kulitnya ajer…

Jadi, ibu tinggalkan kalian.. menyaksikan aksi Aliya dalam percubaan untuk ketip kuku sendiri… ni foto2 yang di snap jam 1 pagi beberapa hari yang lepas.
ni si Aliya g panjat sendiri ambil ketip kuku.. ibu cakap, ketip kuku esok pagi jer.. kuku memang dah pendek, tapi dia ikut hangin dia jer..

mulakan dengan ibu jari kaki kanan… 😉

ada gaya macam pro tak…

tak lepas.. angkat kasi tinggi lagi…

Sudahnya memang tak berjaya… sikit pun tak kena.. pastu marah2 ibu… pujuk2 sikit pastu bagi minum air masak, baru berjaya bawa masuk dalam untuk tidur… 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: