>maaf.. shoutbox bermasalah.. sudah di ‘reposition’ ke sidebar

Ogos 3, 2010 at 1:31 am | Dikirim dalam anak-anak, jahitan ibu, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia buat semua…

Semalam, selepas jam 3 petang memang ibu tak online.. ibu sambung kerja menjahit.. pukul 6 baru online semula setelah selesai kerja menjahit.

Wonder juga kenapa takde yang komen kat n3 Pemenang Special GA & Contest Tagline kakyong[dot]com.. Rupanya shoutbox yang punya angkara..

Terima kasih yangbaik & syidagorjes sebab maklum kan di shoutbox…

Masa tukor template tu ibu lupa nak semak customization script untuk shoutbox ni.. tu yang gamaknya dia buat hal kot.. sebab ibu buka macam biasa jer.. takde masalah..

Jadi, untuk mudahkan kerja, tak susahkan semua orang & nak cepat.. ibu letak lah semula ke posisi asalnya di sidebar.. lenkali lah kita main nyorok2 lagi… tak sempat masa nak belek2 kod tu dah..
Ibu minta maaf le pada semua atas kesulitan yang tak diduga ni…
 kerja jahitan hari ni.. jahitan #5.. seluor untuk fikri
Kain yang ibu guna ni.. macam tak best jer.. kain ni macam sesuai untuk buat alas meja jer…. hahaha… ibu beli RM7/meter… tak pe lah buat belasahan hari-hari.. pasni ibu harus cari kain yang kualiti lebih baik.. mungkin kalo beli kain yang balance2.. buleh dapat harga lebih murah dengan kualiti yang baik.. Ibu memang kena belajar lebih banyak tentang jenis kain ni.
nampak tak tembok pagar kami dah berCAT hijau lumut..  
Antara aktivit budak ber3 orang semalam.. tengahari berendam.. petang pun berendam juga.. lucut la suor ayah nak membayor bil air.. la ni tak mau main air cetek-cetek.. nak air penuh.. nak berenang, nak tenggelam semua badan… adoooii la anis & fikri…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: