>Kotak komen plak pening…

Ogos 3, 2010 at 9:12 am | Dikirim dalam blogging tips, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..
Tengahari tadi bila buka blog.. terkezut jap.. sebab nya…. kotak komen dah berTUKAR ke kotak komen blogspot yang asal… wonder lah apsal jadi camni plak..

walhal sebelum tu dah buka email & dah nampak komen dari nadiah via intense debate… sekali bila klik kat Go to comment, bukan kotak komen intense debate yang kuor, tapi kuor macam foto yang 1st tu..

memandangkan kotak komen intensedebate tak kuor, jadi kakyong reply komen nadiah kat sini lah yer..

“nadiah, memang suka sangat si fikri dapat seluor baru.. pastu siap nak baju pulak… hahaa… tak cukup kain untuk di adjust buat baju. “

ni pula komen dari tehr… komen balas dari kakyong : “memang pun.. berendam sampai kembang kaki tangan… siap kena marah dengan ayahnye baru nak kuor dari kolam tu”

Pastu ibu pun check semula setting comment.. rupanya ada lah yang ibu lupa nak settingkan semula… camni lah ibu buat koje.. rasa macam dah siapkan semua setting.. rupanya kerja separuh jalan jer.. bila anak2 dah buat hal.. memang terpaksa tinggal kan apa juga kerja.. layan kerenah anak2 dulu…

Dibahagian comments default for posts tu harus pilih “New Post Do Not Have Comments”, maka baru lah kotak komen intensedebate baru boleh berfungsi tanpa gangguan..

Namun begitu, dia jadi ‘fenin-fenin’ lagi.. disebabkan entri2 lama yg guna kotak komen blogspot.. komen2 semua hilang belaka… so setting semula.. install semula ke dalam template instead of guna kaedah install widget… pastu check semula 2-3 kali.. baru lah okay….

adeeyyyy.. leceh gak bila dah tukor ke template baru nih…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: