>Pemenang Special GA & Contest Tagline kakyong[dot]com

Ogos 2, 2010 at 5:59 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam minggu baru,

Tanpa banyak bicara, ibu nak umumkan pemenang untuk Special GA & Contest Tagline kakyong[dot]com.

Kita mulakan sedikit ulasan untuk Special GA.

Semua cadangan yang diberi memang sangat2 baik.. mainan anak-anak kan.. semua best.. semua cadangan memang sangat bagus untuk stimulasi perkembangan anak-anak.. ibu memang jadi sangat rambang mata untuk memilih hadiah cadangan pemenang.

Jadi, asas yang ibu gunakan untuk pemilihan adalah..

  1. cadangan yang menepati budget iaitu jumlah semua tidak melebihi RM100.. kalo lebih 2,3 ringgit tu ok jer.. masih diterima
  2. hadiah cadangan adalah spesifik.. jika buku, ada judul yang khusus.. 
  3. of course lah mendapat persetujuan en ayah..
Keputusan adalah muktamad., sila jangan ada yang kecil hati.. jadi pemenang yang akan menerima hamper tepung premix (which ibu pun tak pasti kandungan hamper yang sebenarnya) dari Ummie Cake House, adalah…..
okeh.. pancut bunga api dulu...
TAHNIAH untuk NIda & MommaMia. Sila emailkan alamat & contact no ke kakyong72(at)gmail[dot]com. Hadiah akan dihantar terus dari Ummie Cake House. Jadi sekiranya ada kekurangan ibu mohon ampun maaf. Sila buat entri diblog hasil masakan/baking kalian dari tepung premix tu yer… please let me know.. tinggalkan jer mesej di shoutbox.

Ibu tak berkesempatan nak ke Kampar untuk kutip hamper, sebab minggu lepas Chef Noor (owner Ummie Cake House) teramatlah busy dengan seminar dan kursus.. Ibu pun sebenarnya nak mencari kesempatan juga nak belajar baking (ibu kan fail bab2 baking ni) dengan sahabat ibu ni, tapi selalu ajer ade halangan. Blog Ummie Cake House ni memang lah selalu tak berupdate.. asyik bersawang jer.. tapi kedai bakery yang di Kampar tu tak bersawang.. manjang je ade order & kelas baking.

Now, PEMENANG untuk contest tagline pula.

Hadiah untuk pemenang contest tagline sudah pun ditayangkan di sini.

Jadi tanpa buang masa, ibu umumkan pemenangnya… sebelum tu mai tengok header baru ibu ni…

header sementara jer ni.. fenin nak adjustkan font ni.. 

Nak tau siapa yang telah mencadangkan tagline ini.. sila refer semula entri INI yer…

Ibu sudah ada alamat ke2-2 orang kawan blog @ pemenang ini.. hanya menanti pemenang pertama untuk confirmkan pilihan warna beg mengkuang. Insya Allah, secepatnya ibu akan poskan.. semoga dapat bergaya dengan beg mengkuang sepanjang Ramadhan ini. Tak leh simpan lama-lama beg tu.. anak2 asyik dok bergaya sajer.. huhuuu.. riso kot-kot rosak ke…

Sekiranya ada kekurangan sepanjang ibu menganjurkan contest & special GA.. ibu mohon ampun maaf. ohya.. jika ada tak puashati, sila lah email @ pm ibu di FB.. 

Untuk semua peserta contest tagline & special GA ni.. anda otomatik layak menjadi peserta GA hari raya… namun ada T&C yang perlu juga dipatuhi. Nantikan pengumumannya pada 4 Ogos 2010 nanti.

Sekian.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: