>Jahitan #3 : blaus & skirt untuk Anis

Julai 31, 2010 at 1:07 am | Dikirim dalam Aliya, Anis, jahitan ibu | Tinggalkan komen

>.
Salam hari sabtu..

Semalam memang tak BW… siangnya selesaikan kerja rumah.. tengahari memulakan jahitan blaus untuk Anis.. sama macam Aliya punya cuma ukuran jer lebih besar sedikit.
Anis bergaya dengan blaus baru..
skirt ropol kembang untuk Anis.. 1 tier jer.. sebab tak cukup kain bunga2 tu..
amik masa nak menjahit skirt ni.. part yang ropol-ropol tu yang kena jahit dengan teliti..
Anis dengan blaus & skirt ropol kembang…
hmmm.. ok ker.?!. cam ade yang tak kena jer pada pandangan mata ibu..
bila Aliya yang pakai.. jadi skirt kembang labuh… 
comel plak kalo pakai skirt labuh camni.. huhuu, perasan lak ibunya..
lepas ni boleh la buat skirt labuh pulak untuk anak-anak…
Lepas ni, nak jahit seluor & baju fikri pulak.. dia asyik dok tanya, “bila pulak ibu nak jahit baju abang” 
2 hari menjahit.. 2 hari juga le ku ponteng BW… sorry yer blog… ai cuba BW hujung minggu ni… 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: