>Bolehkah macam ni…

Julai 27, 2010 at 7:25 am | Dikirim dalam nota ibu | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia & salam ceria,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com

Dalam entri beberapa hari yang lepas, ibu ade mentioned nak buat GA sempena hari raya.

Dan sebagai penghargaan, kawan2 yang join special GA ni, OTOMATIK akan tersenarai sebagai peserta GA hari raya yang akan ibu UP kan dalam 1-2 minggu lagi… btw, sila add sebagai FOLLOWER yer.. sebagai next GA strictly untuk EXISTING FOLLOWER @ KAwan-kawan ibu ajer… (ai beritahu awal2 ni.. supaya jangan ade yang ‘geget’ ai nanti)

Boleh tak ibu nak rephrase.. EXISTING FOLLOWER kepada pengomen TEGAR

so siapa yang tak pernah memberi komen di mana2 entri kakyong[dot]com sepanjang tahun 2010.. tidak layak untuk join GA hari raya… hahahaa… adakah saya KEJAM… 

terpaksa… sebab nawaitu memang ingin meRAIkan rakan-rakan yang rajin dan sering membahagiakan jiwa ku dengan komen-komen yang dititipkan. 

Komen @ mesej di kotak jerit tidak di kira ya… sorry….

p/s:
nak siap2 nak kuor ni.. en ayah ajak beli barang & ibu pun memang nak cari hadiah untuk GA hari raya…
Insya Allah, beg mengkuang (hadiah untuk contest tagline) akan sampai tak lama lagi…. 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: