>Best nya main di taman

Julai 17, 2010 at 2:00 am | Dikirim dalam anak-anak | Tinggalkan komen

>.
salam hari minggu & salam bahagia,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Anak-anak bila dapat peluang main di taman.. memang tak hengat.. terutama si Anis la.. sampai tak mau balik rumah… ‘sonok main’..

abang & kakak dah laju ke depan.. dah tak sabar dah.. Aliya le yang terkedek..
Aliya yang terpegun tengok budak-budak main… 

ni pula gaya anis masa umur 1 tahun 4 bulan.. terpegun jugak tengok budak2 main…
Anis dah nak genap 3 tahun dah… dah expert la sket bab main kat taman.. ntah berapa kali dok ulang main slide…

Anis takut nak main slide yang berterowong nih… dia tunggu jer abang dia kat bawah..
Aliya yang gayat… heheh.. tak pandai main lagi laaa..

senyum lah sikit kakak… main dah sonok dah.. tp muka belum mau nak senyum..

Anis panjat spiderweb… separuh jalan jer.. tapi kesungguhan tu kan main lagi.. macam dah besor..

budak ALiya yang dah bosan.. kakak & abang tak puas main lagi..

Anis nak jugak bergayut…

fikri pulak panjat spiderweb..

ingatkan dah boleh balik lepas ayah bawa depa ronda-ronda pusing hampir 1/2 pusingan kat pejalan kaki tu… siap g kat tempat pijak batu lagi.. rupanya belum puas main lagi…

bukti…si Anis tak mau balik.. nak main lagi.. so ayahnya layan le.. ibu dah tak larat dah..
aliya lepas jer masuk keta terus selak baju ibu.. lena sepanjang perjalanan balik rumah

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: