>Aksi bakal akrobatik

Julai 16, 2010 at 1:22 am | Dikirim dalam anak-anak, Anis, Fikri | Tinggalkan komen

>.
salam ceria semua,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Petang semalam Anis pula yang demam.. muntah-muntah sahaja kerja nya.. makan nasi dengan sup pun habis di muntahnya.. minum susu tak mau.. asyik minta milo jer… malam tadi (waktu ibu menaip entri ni), masih panas.. tapi sudah muntah lagi, tak tau round ke berapa dah.. risau juga kot-kot keracunan makanan ker… Insya Allah, tahap muntah masih dalam tahap yang tidak membimbangkan.. ubat tak mau makan.. masa Aliya dok demam tu, si Anis lah yang sebuk sangat nak makan ubat. BIla dia dah demam, satu titik pun susah nak masuk ke mulut dia.

Ibu lupa nak snap foto si Anis demam.. Anis ni memang sangat jarang sakit.. tapi sesekala dia sakit memang risau lebih..
Memandangkan ibu pun tak dapat nak merepek panjang-panjang.. maka sila lah layan foto aksi fikri.. teringin sangat nak main gayut-gayut.
aksi berani.. berani buat depan ibu.. kalo ayah ada, takde nya berani..
ni aksi di padang Polo.. rambut rugged lagi.. belum botak. 

gayat tapi suka.. berkali-kali pulak tu…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: