>Contest Hitam itu menawan

Julai 14, 2010 at 1:12 am | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>.
Salam ceri & salam bahagia,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Ibu memang merancang nak join contest ni.. tup-tup di TAg pula oleh Ummi Iman.

Foto yang ibu pilih adalah foto Aliya dengan topi yang dipakaikan oleh Maksu ni… terpaksa la edit jadi hitam putih, sebab syaratnya foto mesti hitam putih. 

Kenapa suka foto ni?

Tentulah suka, sebab foto ni foto anak dara kecik ibu si Aliya Nadhirah yang akan genap 2 tahun beberapa hari lagi. Aliya ni tak suka dipakaikan apa pun diatas kepala nya. Jadi dapat snap sekejap foto dia dengan ‘topi gedik’ maksu ni pun dah kira bagus. Punyalah malu masa tu, siap tarik-tarik bajunya.. sebab maksu dok puji.. comel la, cute la.. abis jer snap foto terus dia cabut topi tu.. menawan tak foto hitam putih Aliya ni…???!!
Contest ini dianjurkan oleh Miss Yani.. untuk sertainya, sila lah klik banner yang kat bawah ni yer.. tarikh tutupnya pada 31 Julai 2010.

Untuk memenuhi syarat yang terakhir – perlu TAG 5 orang kawan blog… la ni dah jadi trend plak kan, join contest & GA main TAG2 pulak…. jadi 5 yang bertuah itu adalah :

  – Ummu MishkahMomma MiaSyida Gorjes kak nza chekna – 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: