>Cara nak tutup shoutbox kakyong[dot]com

Julai 14, 2010 at 6:41 am | Dikirim dalam Aliya, blogging tips | Tinggalkan komen

>.
Salam ceria & salam bahagia buat semua,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Aliya sudah sihat.. dah melompat-melompat macam biasa. Dan riuhnya pun macam bertih jagung. Setiap kali ada sahaja yang nak di adu.. & ada sahaja yang nak direport pada ibu…

Abang @ kakak buat itu lah, abang @ kakak main ini lah (report la hal-hal yang dia agak abang buat salah @ perkara-perkara yang bakal menjadi kemarahan ibu). Kalo boleh dia nak ibu marah kakak @ abang.. kadang-kadang mengadu, abang @ kakak pukul @ buat dia.. nanti dia tunjuklah sakit kat mana-mana, pastu kalo ibu nak sapu ubat… tak mau.. siap lariii jauh-jauh lagi.
Check balik tajuk… heheh, nampak cam perkara mudah jer kan.. tapi ade juga beberapa kawan blog yang komplen tak reti nak ‘tutup’ shoutbox ku itu…. 
Well, hal ini actually common-sense.. harus gunakan akal @ trial n error.. macamana kalian buka, begitu jugalah cara kalian tutupnya. Tapi tak tau lah kalo saat itu browser kalian yang bermasalah, jadi tak dapek la daku nak tolong. Sepatutnya hal ni mudah jer.. tak patut sungguh jika ia menjadi sesuatu yang menyusahkan.

Seperti yang dah dinyatakan tadi.. camana kalian buka shoutbox itu.. maka kaedah menutupnya pun begitu jugalah. Klik sahaja pada bahagian yang ditanda ‘SHOUTBOX’ itu, yang dianak-panah-biru & dikotak-merah. Jika tak menjadi juga, sila lah refresh semula page ini, dengan cara klik ‘Home’ pada menu bar.
Sekian, ibu harap penerangan ini membantu.

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: