>Contest posing paling CUN

Julai 8, 2010 at 12:56 am | Dikirim dalam Anis, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Kali ini kasi chance Anis plak interframe.. asyik Aliya jer kan…

ini foto anakdara besor ibu (sekarang ni Anis bahasakan diri dia “kakak besor”)
Anis ni susah sikit nak minta dia pose..
pose dia paling banyak dalam aksi nganga mulut..
Anis ni nak senyum pun susah..
sangat suka moncong kan bibir…
so dalam banyak2 foto yang ibu snap..
ini lah kot pose Anis yang paling cun..
Contest ni dianjurkan oleh Ibu Dini
contest ini due pada 15 Julai 2010..
so yang terasa nak meriahkan contest ni..
sila klik banner yer..

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: