>Oven ohh oven

Julai 7, 2010 at 6:09 am | Dikirim dalam home appliance | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia semua,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

sedang berharap untuk meng’convert’
yang ini

picture credit to http://kerostove.com
kepada yang

macam INI

picture credit to Pn Google

atau
yang macam INI

picture credit to Pn Google

budget ibu is less RM200…
tapi bila dah g survey 2 minggu ni..
oven yang besar (20 liter above)..
mainly harga RM200++

pastu sangat fenin sebab tak tau oven mana yang bagus..
kalian yang dah biasa baking, boleh tak beri sedikit idea…

fenin sungguh..
suami plak nak yang besaq-besaq..
katanya boleh buat kek 2 kg..
dia tak tau ibu ni cupcake pun tak lepas..
ape ke hal nak buat sampai 2 kg kek… kikikikkkiii
tapi suami ku kata kena pandang ke depan..

anak2 pulak hari2 dok kuorkan tepung kek..
dok request ibu… “ibu.. kek satu.. besar punye..”
sungguh-sungguh haru…


Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: