>Gorgon, sunshine & supermom

Julai 6, 2010 at 6:09 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>.
Salam petang selasa,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

hari ni ibu menggantung award di sini lah pulak.. dedulu ibu gantung di Tanda Kasih, tapi cam takdo yang perasan.. huhuuuu… sedey aaa. takde sapa pun nak tinggalkan komen bila gantung kat situ…

award sunshine ni daripada yan.. ni ibu quote apa yang Yan tulis tentang blog ibu




 Kakyong – Antara blog wajib dikunjungi bila diupdate. Suke baca celotehnya tentang anak-anak. Macam2 kesah. Start teruja mengenali kakyong sebab dia satu bidang dengan aku.

terima kasih Yan.. kakyong pun suka baca blog Yan.. cuma kadang-kadang masa ajer yang terbatas, tak dapat lah nak jenguk hari-hari.

raksaksa Gorgon ni pulak dapat dari Nadiah… 

Raksasa gorgon ni soh jawab 3 soalan :

1. Kalau anda jadik raksasa gorgon yg suka berblog, apakah tajuk entri pertama blog anda?
–> repekan si ibu gorgon… 

2. Apakah perkara paling ‘gorgon’ yg anak anda penah lakukan yg membuat anda pun bertukar menjadi ‘raksasa gorgon’?

–> fikri dan anis tumpahkan air milo di dapur.. kemudian depa pandai2 mop lantai.. bagai nak banjir dapur dibuatnya… ibu hampir terlentang kat dapur dek kerana licin.. tapi bila fikir-fikir balik, depa sebenarnya tak nak ibu marah… tapi ibu hangin sebab depa diam2 buat projek kat dapur… pastu sinki banjir.. kat toilet air melimpah.. sejak kejadian tu, depa tak dibenarkan ke dapur bila ibu tengah kerja. seme kena ade depan mata ibu.. nak minum nak makan, kena minta dengan ibu.. tak boleh memandai sendiri.. kena explain kat depam sebab depa kecil lagi, tak boleh buat sendiri selain buat sama-sama dengan ibu. 

3. Kenapa si nadiah kasi award merepek macam ‘gorgon blogger award’ ni?
–> ntah lah.. mungkin sesekala jadi gorgon sweet kot… šŸ˜‰

Award yang last ni pun dari nadiah juga..

Siapa yang sudi & belum ada mana2 award.. sila lah ambil.. terutama buat kawan2 yang rajin beramah-mesra  di bog ibu ni.

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: