>Mencuci CD di malam hari..

Julai 3, 2010 at 1:00 am | Dikirim dalam cloth diapers | Tinggalkan komen

>

.
Salam hari minggu,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Ada masa memang terpaksa mencuci di malam hari.. lebih lagi bila CD kotor sudah melimpah ruah… Ibu takde tempat menggantung yang khas.. lagipun en ayah kata tak perlu.. guna jer apa yang ada.. so guna la penyangkut macam dalam foto tu.

Dulu kami sidai sejadah situ.. tapi anis aliya suka tarik2 sampai sepah/berjatuhan.. so la ni sejadah seme simpan dalam lemari. jadi guna lah penyangkut ni sidai cloth diapers di malam hari. Ibu selalu pasang kipas pada tahap sederhana jer.. kadang2 pasang yang slow sekali. Untuk poket cloth diapers selalu nya akan kering selepas 6-7 jam. Jadi, takde masalah kalo malam tu stock cloth diaper hanya ade 2 keping jer.

Btw, cerita ibu ni valid untuk basuhan mesin jer.. kalo basuh tangan ibu tak pasti.. cuma untuk CD AIO, pagi tu ibu memang perlu jemur di luar (di bawah sinaran mentari), kalo tak memang lambat kering.

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: