>Saya sudah sembunyikan widget.. harap-harap tidak semak lagi pandangan mata

Julai 2, 2010 at 6:09 am | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia semua,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

Minguu ni ibu belum sempat lagi nak buat blog review samada untuk Ieda Al-Habsyi mahupun Yati x-stitch.. maaf ya, minggu ni fikiran ibu banyak ke lain… selain masih lagi berusaha untuk siapkan 1 lagi job akaun, ibu juga sedang merancang untuk kerja2 selepas habis job akaun ni.

Plannya ibu nak membebaskan diri (untuk sementara sahaja) dari job akaun, mungkin sehingga selepas Syawal nanti. Tapi jika ade job yang tak urgent, dateline yang tidak due dalam tempoh yang singkat, mungkin boleh ibu pertimbangkan. Plan ibu tu, nanti lah ibu kongsikan apa yang ibu rancangkan.. kalo bagi tahu awal2, nanti takut sekadar menjadi angan-angan dan impian pulak..

Kita berbalik semula ke tajuk n3., ibu dah sembunyikan widget-widget yang menyemakkan mata.. heheh.. jadi jika pelawat nak terjah klik ajer lah kat  [+-] .. kalo tak mau terjah pun tak pa… 

kaedah ni kita panggil ‘Auto Slide Menu’.. nak tahu lebih lanjut boleh rujuk kat n3 jejakaMerah ni..

Buat masa ni, rasa tak ada dah kot, sesi ‘mengemas’ blog secara besar-besaran. Cuma menanti tagline jer.. dah ade tagline nanti, mungkin ibu nak upah seseorang untuk buat header.. Header yang buleh nampak cute sket… hahaaa… nak tagline superb.. pasni nak header cute pulak.. macam2 jer ibu ni kan…

Btw, yang ade idea untuk tagline ibu tu.. sila lah join contest kakyong[dot]com.. kalo ade beberapa jejaka yang join.. Insya Allah, ibu boleh pertimbangkan hadiah yang sesuai untuk pemenang lelaki.. tapi selalunya lelaki ni tak suka cipta ayat tagline ni.. perempuan jer yang suka perah2 otak & berkreatif… opppsss, jangan lah ada jejaka di luar sana yang tersentap…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: