>Outdoor Photoshoot untuk Aliya

Julai 1, 2010 at 6:12 am | Dikirim dalam Aliya, anak-anak | Tinggalkan komen

>.
Salam Bahagia dan salam ceria,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com dan Special Giveaway kakyong[dot]com… meh la join.

heheheee… tajuk tak hengat…. actually hari tu langit cerah tapi sedikit mendung…

budak kecik ni memang selalu aim kasut kakak Anis.. pantang ade peluang, cepat2 sambar…

tengok.. sebelah dah siap pakai…

okeyy.. dah siap.. tapi cuba tengok.. apa yang tak kena…!!???
 sesi jalan-jalan..

satu macam jer style Aliya berjalan dengan kasut terbalik…

ibu actually tak tahan tengok gaya Aliya dengan gaya kasut camni… 
berkali ibu nak betul kan.. dia tak mau..
mungkin pakai terbalik itu lah SENI nya…
cuba baca n3 NI.. 
agak2 kenapa budak umur sebesar ALiya suka pakai kasut terbalik..
Anis dah hampir 3 tahun, dah tak pakai kasut terbalik..

pada ibu lah.. kena sabar ajar anak on & off, mana satu kiri mana satu kanan,
mana satu side yang betul… 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: