>Jom Kenal Kawan Ibu : Are10 & Family

Jun 29, 2010 at 6:01 am | Dikirim dalam blogger friends, friendship, Jom kenal kawan ibu | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia buat semua,

okeh kali ni time turn blog Are10 & Family pulak untuk direview..

Aten @ Fatin ni ibu kenal dah lebih 1 tahun… ibu penah dapat buahtangan dari Fatin... cenderahati dari Cameron Highland..

Apa yang best tentang Aten @ fatin :

  • selain shikeen, kak nza.. aten juga antara yang paling rajin jengah ke blog ibu.. ibu penah bagi award superb friend pada aten lasy year.. 
  • jarang update blog.. (aten.. pasni rajin2 update nooo… 😉 ) tapi kalo sesekala update tu pasti ada perkongsian.. selalunya pasal Hawa, kadang2 juga pasal tempat makan-makan, juga tempat depa sekeluarga p jalan-jalan…
  • ibu  tak pernah jumpa Fatin, tapi ibu agak setelah lebih 1 tahun berkenalan di alamaya.. pada ibu Fatin ni lembut & ramah orangnya…juga  menghargai persahabatan.
  • blog kedai Fatin sekarang ni ada buat Giveaway.. nak join kena lah terjah blog Aten & Family..  

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: