>Simba dah nak mengaum

Jun 27, 2010 at 12:22 am | Dikirim dalam cross-stitch | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia semua,

Ingat lagi dengan projek simba & the lion king.. lama dah kan projek tu… ish ish ish, dah bulan berapa ni.. masih tak siap2 juga kan.. ibu malas nak bagi alasan.. pokoknya sekarang ni, dalam 1 hari, ibu gagahkan juga untuk menjahit walau hanya 1/2 jam… akaun pun masih dok buat, walau tak sampai 2 jam 1 hari.. better than tak jalan apa2 kan…

bahagian yang dibulat2 kan itu adalah bahagian yang tertinggal @ ditinggalkan… ohhoo, not suppose to do this in future project… sekarang ini ibu jadi fenin2.. ya lah takut tersilap kaler plak… 
Ibu juga fenin nak mencari frame untuk si simba nih.. hari tu mencari frame kayu.. ayooo, tak dak yang berkenan di hati.. kalo lah IKEA tu ade kat Ipoh, kan best.. tetiba terlintas pula di hati ku nak jahit jadikannya   boleh digantung di dinding… yang macam kat bawah ni…

pic credit to Pn Google

please welcome my new watermark..
credit to Leeza of Lovejurnal[dot]com for the GA

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: