>Counter online.. kenapa tak sama?

Jun 25, 2010 at 6:01 am | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia buat semua,

cuba tengok foto di bawah ni.

cuba perhatikan.. yang ibu tanda (1), (2) dan (3)… berbeza kan….  kenapa ya jadi macam ni.. ??!! Ada yang boleh tolong jawabkan.

agaknya mesti ramai yang tanya kenapa ibu letak sampai 3 widget… ini sebenarnya adalah 1 eksperimen.. (eh suka lah kan blog saya.. nak letak apa pun… huhhh, discalimer tak hengat..) ibu masih lagi tak jumpa (mungkin ibu yang tak habis bertanya dengan Puan Google) mana2 blogger yang membuat entri tentang kaunter pelawat yang betul & tepat… jadi suka-suka la ibu nak tepek 3-3 widget ni.. 

kalo anda rasa widget ni buat semak pandangan mata… sila jangan tengok widget ini… :p

Contest Tagline kakyong[dot]com baru ade 1 penyertaan… jadi pada kawan2 yang belum join @ tengah tolong pikir tagline yang sesuai untuk blogku ini, kalo boleh bior le tagline tu dalam bahasa melayu… yer lah, blog ni ditulis dalam bahasa melayu yang santai & kadang2 rojak kan.. jadi kalo tagline BI tu cam tak kena jer dengan diri ku… 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: