>Special Giveaway kakyong[dot]com©

Jun 23, 2010 at 4:44 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>.
Salam bahagia & salam ceria,,

Seperti yang telah disebut dalam entri sebelum ini... jadi ibu persembahkan.. special giveaway.. sempena hari jadi Anis & Aliya.

Aliya akan sambut harijadi ke2 pada 18 Julai 2010.. jika bulan hijrah.. few days jer lagi.. 14 Rejab ni.

Anis pula akan sambut harijadi ke 3 pada 8 Ogos 2010.. jika bulan hijrah adalah pada 23 Rejab ini…

Tujuan Special Giveway ini  :

  • untuk mencari hadiah yang sesuai untuk Anis & Aliya (as mentioned in previous entri.. ibu memang fail kalo bab nak cari hadiah untuk anak-anak ni… lately ni kepala selalu jammed)
  • boleh jadi dalam bentuk buku, atau apa jua educational games yang sesuai dengan usia Anis dan Aliya
  • boleh suggest mana-mana kedai online (not necessary ibu akan beli online) atau suggest kan tempat lain boleh beli (selalu pasaraya besar ade toy shop kan..) 
  • budget ibu kecik jer.. max RM50 untuk setiap seorang..
  • tak semestinya 1 hadiah, boleh cadangkan lebih, asalkan tak melebihi budget


Syarat & terma :

  1. mesti ada blog
  2. masukkan kan kakyong[dot]com di bloglist anda
  3. tepekkan banner yang kecil ni (amik kod kat atas tu yer) di sidebar.. tak perlu back-link.. & juga kakyong[dot]com banner
  4. buat entri.. nyatakan cadangan hadiah & kenapa anda cadangkan hadiah itu.
  5. tinggalkan permalink entri anda di kotak komen.
  6. tempoh special giveaway dari 23 Jun hingga 14 Julai 2010 (3 minggu) dilanjutkan hingga 21 Julai 2010
Hadiahnya :

boleh intai2 dulu di Ummie Cake House. tapi takde la ibu bagi hadiah bolen2 tepung premix semata2.. Ibu belum habis berbincang dengan Chef Noor lagi. mungkin dalam bentuk set/hamper. contohnya macam dalam foto ni.

p/s :
hadiah ni ibu sponsor sendiri okeh… & selamat membantu ibu mencari hadiah untuk Anis & Aliya.

CONTEST CLOSED @ 21 JULAI 2010, 12 TGHMLM.. 
TERIMA KASIH SEMUA YANG SUDI JADI PESERTA

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: