>Home-office idaman

Jun 19, 2010 at 6:27 am | Dikirim dalam kerja, my notes | Tinggalkan komen

>.
Salam petang sabtu,

Sejak meja study ibu & rak buku ranap dimakan anai-anai, sejak itu lah ibu takde meja-kerja.. meja-kerja ibu berpindah randah.. kadang2 di meja makan, kadang2 buat kerja di hall.

Dari hari ke hari memang menyimpan hasrat untuk ada home-office @ work station yang comfortable, praktikal & kondusif. Teruja kalo dapat home-office yang macam kat bog ni.. klik jer sini, anda akan didirect ke blog itu. yang kat sini pun macam best juga.

foto credit to Pn Google
dapat yang simple camni pun okay..
foto credit to Pn Google
yang ini nampak begitu praktikal.. i likkeee..

foto credit to Pn Google
yang ini sesuai untuk rumah yang punya ruangan sempit.. nampak praktikal kan.. as for me prefer warna lain la.. kalo hitam tu buat daku rasa macam susah nak bernafas…. hihiii

I miss my-x-home office… walau hanya 1 desk study with attach rack.. & ade 1 rack kecik.. tapi mudah nak buat kerja.. xde saper ganggu masa ibu buat kerja..

buat masa ini.. bertahan dengan apa yang ada dulu. walaupun kadang2 sampai sakit2 belakang sebab lama sangat duduk & kebas2 kaki.. tapi hidup harus diteruskan.. sebab ini lah tempat daku berhubung dengan kawan2 di alam maya, juga tempat daku mencari duit (walaupun duit tu belum nak nampak lagi..) … cuma yang tak begitu selesa, ade jer tangan2 kecil yang akan usik sana, usik sini… 
hopefully, file2 keras yang itu tu… cepat2 lah beredar dari meja itu… 
Btw, kali ni (bila ade duit ler) ibu akan plan betui2 nak ade home-office yang camana. Untuk yang berhajat untuk ade home-office sendiri, mungkin TIPS ini boleh membantu.. juga Tips ini

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: