>Letak status FB @ kotak komen FB di blog

Jun 18, 2010 at 12:09 am | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>.
Salam semua,

Dah jengah contest TAGline kakyong[dot]com.. meh la join.

hari ni another hectic day untuk ibu.. apa lagi.. harus gigih key-in data2 terakhir untuk kerja akaun.. tak lama lagi akan siap,, Insya Allah… cepat lah siap.. ade 1 lagi kerja akaun yang perlu juga disiapkan..

Btw, sekarang ni dah musim world cup kan… bola bola bola.. mujur lah en ayah tidak sangat melayan bola.. heheh… selamat.. tapi Anis suka juga melayan tengok bola nih.. tak tau lah dia faham ke tak… tapi bila ayahnya buka siaran yang jam 8.30 malam tadi (ibu tak tau, siaran ulangan ke apa… memang tak minat bola.. jadi memang tak amik port) ibu tengok Anis kan main khusyuk lagi.. 
ohya, actually just nak share 1 perkara lagi… heheee.. ibu ni tak abis2 nak try @ menepek widget di blog… cuba jer dulu.. kalo rasa macam memberi @ menerbitkan gangguan pada loading blog dsb.. dengan senang hati akan di’remove”

nampak tak widget baru ni di sidebar tu… ibu jumpa tutorial nya semasa blogwalking ke blog azreen.. sila lah jengah jika kalian berkenan nak coba..

okeh, itu ajer nak share.. esok sambung citer lain plak.. banyak koje ni.. kalo sempat petang sikit ibu ziarah kawan2 ya..

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: