>Jom Kenal Kawan Ibu : Tinta Comellote ©

Jun 12, 2010 at 11:58 pm | Dikirim dalam blogger friends, Jom kenal kawan ibu | Tinggalkan komen

>

.
Salam hari minggu,

hari ini baru berjaya Up kan entri ini… empunya blog Tinta Comellote ©   ini namanya Wan Anie.. last week semasa ibu baru nak memulakan sessi review… layout blog nya warna pink.. yang macam kat bawah ni..

hari sabtu (semalam), ibu berkunjung ke blog wan anie.. dah bertukor ke layout baru pulak… dulu pink sekarang sudah jadi biru…

sila klik untuk terjah ke blog wan anie

Ibu ni belum lah lama berkenalan dengan blog Tinta Comellote ©  ni… mungkin baru 1 bulan kot.. & ibu tak ingat macam boleh berkenalan.. mungkin Wan Anie boleh remindkan ibu… heheh…

Apa yang best di Tinta Comellote ©  @ yang perlu anda tahu tentang Wan Anie..

  • kalo bab ber”cloth-diaper” – wan anie ni kira dah otai.. dah hampir 3 tahun dah men’Cd’ kan anak-anak2nya.. so nak minta nasihat & apa2 pasal CD.. terjah jer blog ni, usah le nak malu-malu.
  • Ibu yang berkerjaya dari rumah ni… kalo compare dengan daku.. wan anie dah bertapak-tapak lebih advance dari ibu… jika ade ‘tali tape kejayaan’.. ibu ni baru 1/10, tapi wan anie dah 8-9/10 gitu…
  • dari blog archive blog ni mula ditulis pada October 2009.. belum setahun berblog  tapi content blog bagus & berinformasi.. setelah digodek2.. ibu jumpa lagi blog ini Tentang Kita (kehkeh.. bab godek2 ni memang expert.. tu pasal suka dengan koje audit… )
  • jika kalian (ibu2 ya) punya anak yang ade masalah ekzema, pun boleh rujuk dengan Wan anie.. why I say so..? ishhh, takkan semua nak kabo kat sini.. aci cuba kenal dengan wan anie.. nanti kome tau la.. 
  • dah banyak dah ibu citer sini.. so nak tahu lanjut.. usah le malu2 terjah ke blog Tinta Comellote ©
In term of blog layout – pada ibu okay jer.. simple (yg layout baru ni memang simple), cepat loading & semua widget yang penting/perlu ada untuk blog is in order. 

foto hasil rembatan dr blog wan anie.. . 

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: