>yang ditunggu dah tiba

Jun 7, 2010 at 8:24 am | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway, nuffnang | Tinggalkan komen

>.
Salam petang Isnin,

minggu ini minggu sibuk.. ibu ada 5 hari untuk selesaikan kerja akaun yang ditangan.. 

Jadi, kebarangkalian ibu menjelajah ke blog kawan-kawan mungkin agak tipis.. jika ada pun mungkin tak sampai 5-6 blog yang mampu ibu ziarah untuk 1 hari..  
review blog wan anie juga  masih belum siap.. uhukkk.. maaf tak dapat nak tunaikan janji.. ibu akan cuba siapkan dalam 1,2 hari ni…
ibu pun baru lega dari demam selsema batuk.. dari rabu lepas dok sakit kepala, pastu sakit tekak, hari sabtu selsema batuk kahak bagai… sesekala sakit tu nikmat kan.. selain sebagai kifarah.. juga cara untuk buang toksik dalam badan.. 😉

Add caption
cek nuffnang yang dinanti sudah tiba… jadi bermakna ibu harus segera On kan contest.. Insya Allah, hujung minggu ini, ibu cuba UP kan.. contest kali ni, 100% tajaan sendiri.. tak sempat nak mencari sponsor kali ni, tak memang tangan.. kedai online ibu pun latey sedikit terabai… huhhuuu
Add caption

ini hadiah giveaway Haiza @ Mama Damia… ibu dapat 1 bekas lilin wangi, 1 key-chain dari Sarawak & 1 key-chain dari Langkawi… sangat berbaloi.. thanks Haiza..

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: