>Ranking hari ke5 – 6 & statistik seminggu

Mei 27, 2010 at 6:16 am | Dikirim dalam blogging tips, statistik | Tinggalkan komen

>.
Salam buat semua,




here is another tayangan perdana  statistik kakyong-dot-com… suka suki jer nak rekodkan..

ini rank pada hari ke 5
klik untuk imej lebih besar

ini pulak rank hari ke 6.. sangat memberangsangkan..

klik untuk imej lebih besar

source : nuffnang

ini pula trend pengunjung..
20 may tu memang lah takde data sebab kakyong-dot-com belum on Air lagi..
hanya mula bersiaran jam 7 malam @ 21 May 2010
so far, status nya Alhamdulillah..
& Insya ALLAH, ibu akan cuba untuk rajin2 blogwalking..

source : google analytic – klik untuk imej lebih besar

ini pula statistik untuk tempoh dari 20 May hingga 26 May 2010..
yang biru adalah referral dari linkblog kawan2 ibu
yang kuning tu most probably dari kawan2 ibu yang masuk melalui bookmark (memandai jer meneka)
hijau tu dari pencarian di search engine.. & 
kesimpulannya 51% yang datang ke kakyong-dot-com adalah kawan2 blog.. selebihnya adalah dari carian di google/yahoo @ searh engine yang lain.. 
& yg merah kuning itu mungkin juga dr kawan2 ibu ..
dan bawah ini antara referral dalam tempoh 6 hari.. 

klik utk imej lebih besar
ini ibu tayang yang 1st 18 jer… Terima Kasih ya kawan2 ku yang setia…
 rasanya ibu dah balas ziarah hampir ke semua link kawan ibu yang ada dalam (yang dipaparkan di atas) tu.. mungkin ada 1,2 yang ibu terlepas… 
yang lelain (yang tidak dipaparkan) tu nanti ibu balas ziarah.. 
 ada lebih kurang 80++ link kawan2 ibu utk tempoh ini.. 
so nanti ibu cuba jalan2 ke blog kalian ya…

p.s
ibu merancang nak buat giveaway/contest.. ada tak yang sudi nak jadi penganjur bersama @ penaja.. <– huuhuuhhh, soklan tak malu nih..
bukan apa, tak larat nak jahit cross-stitch untuk dijadikan hadiah.. kalo nak tunggu siap cross-stitch.. alamatnya hujung tahun kot baru buleh buat giveaway..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: