>Jom Kenal Kawan Ibu : Daily rambling of Cybermummy™

Mei 25, 2010 at 8:15 am | Dikirim dalam blogger friends, friendship, Jom kenal kawan ibu | Tinggalkan komen

>.
Salam ceria & salam bahagia,

Hari ini mari kita berkenalan dengan kawan ibu yang berada di seberang tambak.. tambak mana lagi, Tambak Johor lah.

klik sini


Nick blog beliau adalah cybermummy. Ibu ni macam ingat2 lupa camana & bila ibu kenal cybermummy nih.. tak silap mungkin dalam bulan Jun @ Julai 2009. Ibu ingat masa tu ibu ada terbaca beberapa entri seram di blog beliau. Pastu jenguk lah on & off, best jugak kan dapat kawan dari Singapura.

Cybermummy @ lebih mesra ibu panggil ikeen/shikeen, macam nadiah juga, among kawan ibu yang rajin beramah-mesra di blog ibu. Semasa lappy ibu rosak dari September ke December 2009 (tahun lepas kan…), selalu juga shikeen  tinggal mesej di FB ibu.. sangat concern okeh..

Dan ada lagi yang best, Anis & Aliya pun dapat juga tempias persahabatan maya ibu & shikeen nih…. susah2 tau, shikeen pos kan baju-baju untuk kedua-dua anak dara kecik ibu nih..
anak dara berdua ni pose dengan baju yang ditaja oleh shikeen... sangat sweet kan.. musim panas ni, baju syeksi ni le depa dok belasah….

Nak kenal dengan kawan ibu dari seberang tambak ni.. jangan segan silu jengah ke blog cybermummy. kalo time shikeen rajin, buleh lah menjamu mata dengan masakannya… nak kenal dengan 3 orang askar & 1 puteri shikeen, sila lah ya… ibu ni dah lama nak tanya shikeen 1 soklan.. mana datang idea bagi nama anak2 unik.. & sedap2 pulak tu… nak tau apa nama depa.. sila jengah shikeen di s’pore.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: