>Giveaway poin – 3rd round : Jan – Mar 2010

Mei 18, 2010 at 3:23 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>.
Salam ceria semua,

Proses mengira poin untuk Mar 2010 agak memakan masa.. terkejar2 dengan kerja akaun & kerja2 lain, selain urusan melayan anak-anak & kerja rumah.. belum ditambah lagi bila en ayah sudah duduk depan lappy, maka harapan ibu untuk membuat kerja memang akan menjadi setipis-tipis nya… tak best kan kongsi2 lappy nih.. tapi mana mampu nak beli lebih kan….

Ini lah poin terkumpul untuk 3 bulan.. top 15 jer yer… ni nak buat schedule ni pun bagai nak berpinor mata ibu meneliti kod html… hehehe… 
Bil Nama Jan 2010 Feb 2010 Mar 2010 Terkumpul
1 UmmuAbdullahSyakir 5 22 75 102
2 Nadiah Sidek 29 37 15 81
3 Kak Yati NB 35 32 11 78
4 Shikeen @ cybermummy 24 36 16 76
5 Aten @ 10 27 21 21 69
6 Kak Nza 22 20 23 65
7 Nuradyani 19 17 7 43
8 UmiNuha 17 11 15 43
9 Nadnye 14 12 15 41
10 Su @ MamaSyaza 21 9 9 39
11 Suhana Shahril 12 14 11 37
12 Yatie Chomeyl @ Mommy SN 19 4 13 36
13 Rozy 19 7 8 34
14 Yan 6 11 16 33
15 Syahadah 24 5 3 32
Ibu masih membuat tracking referral untuk May & Jun 2010.. so to those yang referral yang  15 kali @ lebih untuk May & Jun 2010 akan berpeluang untuk join giveaway, Insya Allah akan ada giveaway lagi.. mode sedang menanti cek nuffnang. 
Maksudnya : sila terjah blog Catatan Ibu menggunakan link bloglist di blog sendiri ya.. kalau terjah melalui bookmark, dashboard blogger @ google readers, memang Pn Google Analytic tak dapat nak trace. Jadi, ibu tidak bertanggungjawab jika ada yang komplen dia selalu terjah sini tapi nama tak naik…. sorry ya…
p.s
tunggu poin terkumpul untuk April 2010.. dah halfway mengira.. harap2 en ayah berehat lah mengadap lappy 1,2 hari ni.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: