>Karipap huduh ku

Mei 15, 2010 at 2:36 am | Dikirim dalam food and beverage | Tinggalkan komen

>.
Salam pagi sabtu,

Ni citer beberapa minggu yang lepas… huhuuuh, nampak sangat ibunya ni malas betui buat kuih untuk anak-anak.. actually mendapat inspirasi setelah melihat cybermummy membuat karipap.

mula masak inti pun dah lewat.. tapi time ni anak2 tak bangun lagi… ade 1 biji je ubi kentang.. huhhh

inti hasil dari 1 biji kentang.. dapat 1 piring kecil jer..
sebab inti pun hanya sebiji kentang… maka kulitnya pun buat sikit juga ler.. agak2 jer tepung nya.. yang harunya, pastri tu terlembik lah pulak.. tapi senang nak dicanaikan.. namun sapa nak sangka kan.. senang nak canai, lepas tu dia melekat antara satu sama lain… haru-biru-blues… dan hasilnya…
|
|
|

|
V

sungguh huduh sekali rupanya.. gak2 u all nak ke makan karipap huduh camni….. tapi anak2 makan tak hengat.. dapat 16 biji jer pun.. aliya pulak hanya korek inti sajer… kulit nya ditinggalkan nyer…

p.s
1. –> ni schedule n3.. 2,3 hari ni dok buat schedule n3 jer.. Selamat berhari minggu buat semua yang singgah di blog ibu hari ni…

2. Hari guru jatuh hari Ahad ni kan. 16 April 2010… patut le ramai yang dah wish hari jumaat… Selamat hari Guru buat kawan2 ibu yang bergelar guru.. jasa guru besar maknanya..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: