>kakak nak a-b-a tu yu

Mei 5, 2010 at 6:57 am | Dikirim dalam anak-anak, Anis | Tinggalkan komen

>.
Salam petang Rabu semua,

hari ni macam malas nak update blog… dok pulun nak siapkan jahitan cross-stitch ni.. jap lagi nak kuor jap..

beberapa hari ni, Anis asyik dok request “Ibu, kakak nak a-b-a tu yu“. Dia siap amik pisau plastik untuk potong kek.. lagi tak dilayan, lagi tu lah dia akan merengek minta mendalah tu.
picture credit pada puan google
ni le á-b-a tu yu idaman anis…. 

Kemarin adalah ibu cakap , “okay, nanti bila birthday kakak, kita order kat ayah beli ‘a-b-a tu-yu’ kakak”

so bila dah cakap macam tu, dia pun mula lah lagu feveret dia  ‘a-b-a a tu yu… a-b-a a tu yu’

huhuuu.. tu le dia versi lagu happy besday to you gaya  Anis…..

p/s :
mak ngah miela.. esok besday kak mira.. ade ke buat majlis á-b-a tu yu’ ??/!!!

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: