>Giveaway Catatan Ibu

April 30, 2010 at 9:40 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>

ENTRI SUPER MELEKAT SEHINGGA 30 APRIL 2010

Salam buat semua,

Tak padan dengan masa yang terhad, tapi hati ni dok berfikir macam2 pasal blog.. sempat lagi terfikir nak buat GIVEAWAY pulak. 😀

Actually, giveaway yang ibu nak buat ini adalah bersempena produk baru yang bakal ibu jual di Kakyong’s shoppe, tak lain tak bukan adalah barangan hasil dari jahitan cross-stitch iaitu Penanda buku. *small token jer… ;)* 3 penanda buku untuk dimenangi.. so 3 orang jer yer…

Buat masa ni takde sample nak tunjuk lagi, sebab belum siap.. :)) nanti dah siap akan diUP kan fotonya di n3 ni.
okay.. ini dia hadiahnyer.. dah tahu siapa nama pemenang baru ibu stitch kan nama nyer… 3-3 dapat patern yang sama… 😀

Cara nak join senang jer..

(1). mesti follower Catatan Ibu, dan
(2). rajin berkunjung ke Catatan Ibu; juga
(3). rajin meninggalkan komen

Kalian tak perlu susah2 nak menjawab soklan atau buat n3 (jika perlu akan dimaklumkan kemudian).

3 yang BERTUAH akan dinilai sebegini.
1. 1 (satu) mata akan diberi untuk setiap kunjungan *ini Mr Googgle Analytic akan buat 😉 *
2. 2 (dua) mata akan diberi untuk setiap komen .

Komen2 & kunjungan (perujuk @ referral) hanya dikira mulai 1 Jan 2010 dan berakhir pada 30 April 2010. *adakah tempoh masa ini sangat lama ..?! *
SIla beri komen seperti biasa jer yer.. 1 n3 1 komen dan hanya n3 tahun 2010 jer yer.. *Ibu jadi FOBIA pulak.. tak mo jadi mcm blog lain yang buat giveaway ala2 pengomen terbanyak.. please ya, DON’T DO THAT TO CATATAN IBU.., please yer..!! *


Insya Allah setiap awal bulan, ibu akan paparkan jumlah poin (semasa & terkumpul) untuk 10 kawan ibu yang terATAS..

p/s

Ibu masih berhutang HADIAH contest yang lepas2. Maaf yer.. Ibu akan cuba poskan secepat mungkin.
Mommy Lyna, kot lah Lyna baca ni.. tolong emailkan alamat yer. begitu juga dengan Isabelle mama cikebum Adam.. dah byk kali tinggalkan pesan di kotak sembangnyer, tapi masih tak terima email @ alamatnyer.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: