>nak makeover blog Catatan Ibu

Mac 25, 2010 at 4:24 am | Dikirim dalam my notes | Tinggalkan komen

>Salam ceria buat semua,

Ibu ni kan dah lama merancang nak tukor template blog ni.. dengan harapan bila dah tukor, bertambah “RINGAN” & mudah le kawan2 ibu nak masuk @ loading blog nih.
Ada la ibu jengah ke btemplate.com . Amik masa juga nak cari templates yang menepati citarasa ibu.

Ibu ade lah juga berkira2 @ berura2 nak TUTUP jer blog blogspot ni & maintain terus blog di wordpress. Tapi tu lah, bila mengenangkan di blogspot ni ibu leh dapat jana income dari Nuffnang.. *walaupun sedikit tapi tak lama lagi leh la ibu nak cash out.. tinggal bbrp ringgit jer lagi nak cukup RM100 * harus juga ibu berfikir berkali-kali.. sayang bangat sama ini blog..


Ni ibu dah try test a few templates.. kalian agak yang mana sesuai..? 😉


~greenleaf ~


~snails~


~whiteevident~

Ibu suka kalo blog ni nampak LUAS.. defintely warna putih combine with blue & a bit greeny..

or you all ade suggestion lain…. ? *tolong le jgn beri jawapan ‘TAK KESAH’.. ;)*

definitely ibu akan customize template yang dicadangkan.. cuma sekarang ni nak mencari rangka tu lah… kalo ade yang sudi, meh la tolong share idea..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: