>Anda kenal dengan –> haslyndahassan@yahoo.com

Mac 8, 2010 at 2:19 pm | Dikirim dalam kakyong's shoppe, my notes | Tinggalkan komen

>Salam buat semua,

Ibu cuma nak minta tolong kawan2 ibu, kot2 lah kenal dengan pemilik email ni.. haslyndahassan@yahoo.com

actually ibu dah google tapi macam ade something wrong dengan email ini –> takde matching,.. pelik kan.

actually empunya email ini telah membuat pesanan di kakyong’s shoppe. So dah berhari2 ibu antar email untuk confirmkan order tapi takde respond pun.

So, jika sehingga hujung minggu ini ibu tidak mendapat respond, maka ibu akan batalkan pesanan tersebut.

Lastly, ibu cuma nak pesan pada diri ibu & pada sesiapa jua yang membaca email ni. Sekiranya anda membuat pesanan belian online, sila lah Bertanggungjawab. Sila lah buat follow-up melalui alamat email pemilik kedai online.

tanpa banyak bicara, mulai malam ini ibu akan tepek logo ini di kakyong’s shoppe.


Your Shopping Kaki

p/s :

ada item baru di kakyong’s shoppe, sila lah jengah sini –> http://kakyongshoppe.wordpress.com/2010/03/07/bracelet-kristal-mutiara/

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: