>Juri bidan terjun

Februari 19, 2010 at 12:21 pm | Dikirim dalam my notes | Tinggalkan komen

>Salam ceria buat semua…

Ingat tak n3 aliya ber’CD’ merah… alah n3 contest yg mak ngah miela buat tu ler…
contest tu memang dah overdue.. sampai nak jadi pekasam.. ntah2 ade peserta yang dah lupa & kot2 ade yang majuk kot, sebab lambat sangat mumkan keputusan. Tu ler, mak ngah miela, len kali tak usah soh pak ngah kebet jadi juri.. dia kalo dah ngadap gitar (buat gitar yer,.. bukan main gitar..). *kalo tak caya, nanti ibu tunjukkan bukti foto pak ngah tengah usaha keras siapkan gitar emas pak lang ee.. *

masa kami dok buat makan2 tu pun mak ngah dah minta tolong ibu, tapi ibu pun takde masa nak jengah.. tp petang semalam, ibu spend kan juga masa menjengah.. siap minta en ayah tengokkan anak2.. ibu siap cakap pada en ayah “sian kat orang yg masuk contest ni, dah lama tunggu..”

Mak Ngah miela dah pun umumkan pemenangnyer.. rujuk n3 ni ya.. pemenang

memandangkan makngah miela tak tepek foto2.. samada pemenang @ peserta.. so, ibu yang jadi juri terjun ni, sajerlah menyebok nak tepek foto anak2 comel ni.. *just nak share wajah2 comel ni* .. actually susah juga nak buat penilaian.. rasanya berulangkali ibu review.. rasa nak juling bijik mata dok tengok muka anak2 comel lagi gebu…*tobat tak mo jadi juri dah*
ni dia pemenang nyer… putri mysara wearing white cloth diaper…

ni pemenang ke-2.. Izz Dhani .. (sedap nama nyer..).. very good info given on cloth diapering.. tak caya, sila jengah..

dan yang semua ni pulak antara foto2 yang ibu suka… sweet gitu tengok aksi anak2 ni..

ni tisya (mama tisya’s gal)… tengah BF bear-bear dia… 😀 ;;)

ni plak model lidah, get ready nak masuk pool..

rambut nyer jarang2 tapi senyuman sweet.. spongebob senyum lagi lebor.. 😉

and not to miss.. this baby.. montel sangat2.. kena tanya ibu dia bagi makan apa eehhh…

ini Anas… sopan santun cam anak dara bersimpuh.. pink CD lagi.. 😉 *xde salah ehhh anak lelaki pakai pink..*

ni pulak… kalian describe lah sendiri ya… best momento…

p/s :

since ibu yg jadi juri jemputan, so otomatik penyertaan Aliya terbatal… pasni kalo buat contest kena letak syarat gini,” adik-beradik dgn tuan punya blog/penganjur tak leh join..” 😉

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: