>hadiah untuk pemenang Contest Jom Main Air

Ogos 31, 2009 at 6:12 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com, hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam buat semua,

Mohon ampun dan maaf kerana ibu terpaksa tunda tarikh untuk umumkan pemenang. Sehingga ke hari ini, juri masih lagi belum selesai membuat penilaian…
Insya ALlah, ibu akan cuba umumkan pemenangnya sebelum @ pada 7 September 2009. Sabar ya..
Apa2 pun ibu nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan ibu yang telah sudi masuk contest ini. Juga kepada kawan2 ibu yang baru, walaupun baru jadi kawan ibu @ follower tapi berhajat juga nak masuk walaupun tahu tak menepati syarat. Jadi untuk itu ibu telah masukkan juga foto2 nya.. sebagai halwa mata dan juga sebagai penghargaan ibu di atas kesudian mereka.

Foto2 peserta, sila jengah sini ya.. Foto peserta Contest Jom Main Air.

Sebenarnya, ibu berhajat nak tengok foto2 ibu & anak2 bermain air hujan ker, main air sambil siram pokok bunga depan rumah, main air sambil basuh kereta.. nampaknya seme foto yang diterima adalah foto dalam air…

Apa2 pun gud luck untuk semua peserta..

Ibu akan senaraipendekkan mereka yang berada dalam top 16. Insya Allah, untuk 16 peserta tersebut ibu akan gunakan khidmat en ayah untuk memilih 10 yang en ayah berkenan (mengikut kategori – 5 anak lelaki, 5 anak perempuan).. setiap peserta yang menjadi pilihan en ayah akan mendapat tambahan 10 markah. Kemudian baru ibu akan finalist kan 8 peserta yang bertuah itu.
Sementara menanti keputusan diumumkan, silalah jamu mata.. ini semua adalah hadiah2 yang sudah berada di tangan ibu. Ibu telah pun susun hadiah untuk no.1 hingga 4 bagi setiap kategori. Oleh kerana tidak cukup 1 tudung & 1 kopiah, maka dalam tempoh beberapa hari ini, ibu akan cuba ajak en ayah g cucimata kat GM (Greentown mall). Harap2 dapat lah berjumpa tudung & kopiah yang dihajati.

http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf
Senarai hadiah yang bakal dimenangi pula adalah :

Tempat pertama untuk kedua2 kategori

  • tudung satin
  • 1 buah buku disney
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 helai overall (tiada dalam foto, pemenang perlu deal direct dengan penaja)

Tempat kedua kategori anak perempuan

  • tudung satin
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 helai tudung chomel
  • 1 brooch kartun

Tempat kedua kategori anak lelaki

  • tudung @ shawl (tiada dalam foto.. baru nak cari..)
  • 1 buku disney
  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 kopiah

Tempat ketiga untuk 2-2 kategori

  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 brooch kartun
  • 1 kopiah (anak lelaki) / 1 tudung chomel (anak perempuan)

Tempat keempat untuk 2-2 kategori

  • 1 botol onedrop perfume
  • 1 kopiah (tiada dalam foto, baru nak cari) / 1 tudung chomel (anak perempuan)

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: