>Contest Jom Main Air bersama…. !!! *STICKY*

Ogos 28, 2009 at 4:00 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>

NEW POST@N3 PLEASE SCROLL DOWN. 😀


Mulai 3 Ogos 2009, contest Jom Main Air bersama… akan bermula dan akan berakhir pada 23 29 Ogos 2009 hari sabtu, jam 12 tengahari. *dikemaskini 13 Ogos 2009 * Takde foto anda & anak main air… cepat2 amik kamera snap the best foto… ;;)
Contest ini terbahagi kepada 2 kategori,

  • peserta & anak lelaki
  • peserta & anak perempuan

sila baca anak sebagai anak kandung @ anak sedara @ adik

Syarat-syaratnya :

  1. peserta telah menjadi followers @ kawan ibu (blog Catatan Ibu & Tanda Kasih) pada atau sebelum 31 Julai… 08 Ogos 2009 (dikemaskini pada 8 Ogos 2009, sempena harijadi Anis) Syarat ini adalah muktamad.. tiada rayuan diterima. 😀
  2. link Catatan Ibu ada di bloglist anda
  3. Mempunyai anak atau anak saudara atau adik yang berusia 1 tahun 6 bulan (dikemaskini pada 15 Ogos 2009) hingga 4 tahun. Umur anak, anak saudara @ adik mesti tidak lebih daripada 48 bulan pada 1 Ogos 2009.
  4. Buat 1 n3 yang menepati tajuk contest .. sila rujuk dibawah untuk lebih lanjut apa yang harus ada dalam n3. dan tinggalkan link n3 anda di ruangan komen n3 ini.
  5. Tempoh contest adalah dari 3 Ogos hingga 23 29 Ogos 2009, 12 tengahari waktu malaysia.
  6. Undian akan dibuat pada 24 Ogos hingga 29 Ogos 2009. *dikemaskini pada 13 Ogos 2009*
  7. Pemarkahan adalah 80% juri, 15% undian dan 5% markah ehsan dari kakyong. 😉
  8. Keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2009.

Apa yang harus ada dalam n3 anda.

  1. letakkan foto yang menepati tajuk contest. contoh2 foto boleh tengok pada banner contest… tak payah kot kakyong nak cerita panjang lebar… 😉 Foto mesti ada foto anda & anak anda @ anak sedara anda @ adik anda. Jika ada foto ahli keluarga lain juga digalakkan. tambahan dikemaskini pada 6 Ogos 2009 : dibenarkan foto anak + ayah, tetapi hadiah hanya untuk anak + ibu.
  2. saiz foto mesti at least 400 x 300… kalo kecik sukar nak lihat dengan jelas keceriaan kalian bermain air bersama2 si kecil.
  3. ceritakan dengan kreativiti sendiri perihal foto anda. letakkan nama anda & nama anak @ anak sedara @ adik, dan umur anak @ anak sedara @ adik.
  4. sertakan juga tips2 untuk menarik minat si kecil bermain air
  5. juga tips2 keselamatan semasa bermain air.
  6. pastikan banner penaja & link dinyatakan dalam n3.
Hadiah yang ditawarkan akan diupload kan kemudian… sabar yaaa…. sila lah berkunjung ke blog penaja2 kakyong ni.. intai2.. mana satu hadiah yang bakal dimenangi… ;;) ;;) 😉 ;))
Hadiah2 adalah ditaja oleh :


.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: