>206 Mama_Aqish Giveaway – My Cute Lil Prince & Princess (updated)

Julai 30, 2009 at 2:37 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>

STICKY MODE
PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY


Here is my cute lil princess, ALIYA NADHIRAH BINTI SHARUL AINAL, born on 18 JULY 2008, 9.17 PM at Pusat Rawatan Islam Ar-Ridzuan, Ipoh Perak Darul Ridzuan.

Adakah anak ibu ni seperti puteri comel…??!! .. mestilah comel.. anak ibu & ayah kan… ;))

Ibu mempertaruhkan foto ALiya yang comel ini untuk contest mama_aqish. Ibu sebenarnya belum lagi pernah meroyan & menunjukkan taring berkongsi keramahan & menghulur persahabatan yang agak rapat di blog Mama_Aqish. Tapi demi contest @ giveaway ini, ibu akan cuba beramah-mesra & berharap mama_aqish sudi lah yer beramah-mesra dengan ibu. Insya Allah, ibu tidak hanya akan beramah-mesra di bulan Julai 2009 sahaja.. Insya Allah, selagi kemaruk berblog ibu belum pudar, ibu akan terus ‘meroyan’..


* ibu sebenarnya tak faham tulisan cina pada pinky-gal smiley ni, tapi sebab ibu suka dengan emosi yang ditunjukkan, jadi ibu nak jugak tepek kan *

.
.

updated 4 Julai 2009Jom kawan-kawan ibu yang ada baby GIRL & BOY berumur 1-2 tahun, meh join contest @ giveaway ni… klik kat banner ni yer untuk maklumat lanjut.



1 – 31 July 2009


Mama- Aqish telah menambah beberapa syarat baru, antaranya harus jawab 2 soalan ni: (adoiii.. susah juga nak jawab nih… okay, ibu coba ya..)


1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCESS??


Aliya masa dia masih baby, dia cubby sangat, pipi dia menggelebeh, tak comel langsung. Tapi semakin aliya membesar & menjadi baby yang selalu riang ria & murah dengan senyum, semakin comel aliya di mata ibu.. senyuman tulus itulah yang pasti melayakkan aliya menjadi puteri comel ibu.


2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)


Ini yang ibu faham sejak beberapa bulan dok ulang-alik ke blog mama Aqish. Blog Mama Aqish dengan tagline blog “Kau Tercipta Untukku” adalah blog yang didedikasikan khas untuk Damia Aqish, anak sulong mama Aqish (I believe adik2 Aqish pasti akan menyusul nanti…. ;;)). Walaupun kebanyakan n3 adalah tentang telatah Aqish, Mama Aqish juga suka berkongsi maklumat seperti terdapat juga catatan tentang percutian mama aqish sekeluarga dan juga update tentang promosi jualan murah @ jualan gudang.


Mama_Aqish juga sudah beberapa kali menganjurkan contest baby2 ni, yang pertama dulu Cute baby Contest, lepas tu Toddler Super Model & contest @ giveaway My Cute Lil Prince & Princess ini adalah yang ke3… * I think so, rasa2 baru 3, kalau lebih mungkin ibu yang tak perasan*.


Selalunya bila masuk blog mama_aqish, ibu jarang tinggalkan komen, ibu suka baca jer.. silent reader… hahaha :)) tapi ni ibu nak bagi tahu, yang bagus nyer tentang mama_aqish ni, dia akan ganti hadiah yang tak sampai dengan yang baru. Jarang le orang nak buat camni kan. In a way, if mama_aqish as a friend, then she will be the best friend to all, so jangan amik kesempatan plak yer dengan kebaikan mama_aqish. 😀


Actually, apa yang ibu nampak (setakat ni ler) mama_aqish memang rajin meraikan kawan2 dengan buat contest & giveaway. Terima Kasih yer mama_aqish. Selain tu mama_aqish juga banyak join contest, tak kira lah yang dalam blog (alamaya) mahupun yang diluor, ni yang ibu cuba nak contohi & cuba2 nak dapatkan aura bercontest mama_aqish. 😉

Ohya, tak silap ibu mama_Aqish ade blog jual tight on-line, tapi baru ini ibu jengah, rupanya blog tu dah di’remove’.. mama_aqish ade buat blog baru ker.. hmm, mungkin ibu yang tak perasan kot. mungkin ibu yang termiss part tu kot, sebab ibu pun ade juga ter’miss’ n3 mama_aqish.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: