>192 Sudut yang buat mata ibu sakit…

Julai 15, 2009 at 2:50 am | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>

Kalian semua tahu kan, anak-anak ku memang suka menconteng. Lebih2 lagi setelah mendapat galakan daripada en ayah. Setiap kali tetamu datang, pasti lah sudut ini yang memukau pandangan mata depa. Daku pun sudah tak daya untuk menepis segala pertanyaan dan cadangan, yang acap kali akan dijawab oleh en ayah, “bior semua dah besor, dah berakal.. baru cat dinding tu”
Sesungguhnya daku malu sebab ianya adalah dinding ruang tamu kami. Kadang2 bila fikiran sengal & senget ku datang, ku rasa nak menangis pun ada… “kenapa lah rumah comot cam ni,.. mesti orang ingat aku tak reti jaga anak2.” Tapi bila dikenang-kenangkan, itu lah sudut kreatif anak-anak, jadi ku pujuk2 lah hati. Sungguh ku suka, jika MamaD boleh sponsorkan cat dinding yang boleh dilap itu, barang 2,3 tin… πŸ˜‰


MamaD, camana? Pass tak? Nama ibu takkan lah mamaD tak tahu… kakyong. Yang dok kat Ipoh tu, yang ade anak kecik2 3 orang tu.

Kawan2, sempat lagi nak join contest ni… klik pada banner yer untuk syarat2 dan maklumat lanjut… hari ni contest tutup, jam 5 petang… πŸ˜€


MamaD, ibu dah jadi follower mamaD, link blog mamaD ibu simpan kat sini http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: