>179 Meroyan

Julai 1, 2009 at 7:25 pm | Dikirim dalam my notes, statistik | Tinggalkan komen

>

Salam semua kawan ibu,

/wahaha tajuk cam best nya… mungkin itu lah kot yang sesuai untuk menggambarkan catatan kali ini.

Ini kesah daku berblogwalking dan kesah daku sepanjang beramah-mesra di kotak komen kawan-kawan. Bagi yang ade meletakkan widget Top komentar bulanan dan juga top komentar terkumpul, daku dengan tak malu nya telah pergi ke blog2 tersebut & mencopek nya untuk ku tayangkan di Catatan Ibu.

Ibu memang meroyan. meroyang yang sengaja nak menunjuk2.. walaupun ku sibuk tapi kerana kemaruk berblog yang masih belum surut, maka dengan ini ku tepekkan di mana kah katergori daku di blog kawan-kawan. /blush

ni kedudukan kakyong untuk blog kak atty, Lili Precious dan MamaQaypo untuk bulan Jun 2009.

Ini pula untuk blog Syahadah, SyahNur dan Yan bagi bulan Jun 2009.

Ni pun untuk bulan Jun 2009 juga – blog miszmama, miela77 (my SIL) & mama Aqish. Blog mama aqish ni memang kakyong jarang tinggalkan komen, selalu tu baca dan selak2 jer… kenapa yer?! mungkin sebab warna oren striking tu menyakitkan mata daku yg dah sedia rabun ni… *alasan semata.. mama aqish, kalo terbaca.. ampun, jangan terasa yer.. *

btw, mama Aqish ni dah banyak kali buat contest, bulan July ni dia buat giveaway lagi. Tapi kena lah rajin2 mengomen & beramah mesra di kotak komen nya ya, baru la cerah peluang nak menang. Nak join, cuba tengok kat sidebar yang memang kakyong sediakan khas untuk gantung banner contest & giveaway.

Actually, salah satu cara nak boost trafik ke blog & supaya ranking blog cepat melonjak adalah dengan membuat contest @ giveaway. Bila ramai orang datang blog kita, meningkat lah traffic & sekaligus melonjakkan ranking blog.

Ni pulak komen terkumpul pada 30 Jun 2009, dari blog ~ mommy SN, Ummi Salsabila & Zety Zin. Tengok… punyalah chomeyl daku yang kuat meroyan nih…. /hmm

ni pun komen terkumpul pada 30 Jun 2009 juga, dari blog Ummi Hanie & UmmiKhayra. Yang dari blog Mama Syaza tu untuk bulan Jun 2009 sahaja.

Hmmm, ade sesapa lagi yang pasang widget top komentar ni yang nama kakyong tersenarai tapi kakyong tak perasan. meh tolong kabo yer.

/bye

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: