>173 My Chocolate Muffins’s giveaway

Jun 26, 2009 at 2:00 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>

Beberapa hari lepas kakyong blogwalking, dok tengok ramai lah kawan2 blog yang dok buat entri gievaway.

Tak tau masa kat blog sape, ternampak banner chomeyl ni.. * actually dah gantung banner giveaway ni di Catatan Ibu beberapa hari yang lepas, gantung jer dulu sebab takde mood nak buat entry *


jengah le blog ni… belek punya belek rupanya si empunya blog adalah anak gadis cilik yang masih berusia 16 tahun. Si gadis cilik ni nick nya Syazwi Al-Jabri *not so sure nama betui @ samaran* . Tag line blog nyer pun simple dan menarik. Bertuah lah ibu nya si Syazwi, muda2 lagi puterinya dah minat pada kerja2 tangan ni… sejuk perut ibu mengandung.
klik pada foto untuk ke link Syazwi Al-Jabri
memandangkan blog si gadis cilik ni masih baru, maka habis ku khatamkan semua entry blog beliau.. * tapi malas melanda tu yang hari ni baru rasa nak buat entri pasal giveaway si gadis cilik ni*

Mommies yang suka giveaway, jom join.. tarikh tutup 29 Jun 2009. * ada masa lagi ni… ;;) *

Tadaaaa… don’t you think these is sweet & lovely… hadiah comel buatan tangan seorang gadis cilik, jika dijadikan ‘headgear’ untuk anak dara tecik ku Anis.. mesti HEBAT kan…. /hmm the giveaway inclusive beg yang tergantung di dahan kayu tu juga… šŸ˜‰

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: