>170 Tak sempat join contest :(

Jun 24, 2009 at 5:30 am | Dikirim dalam my notes | Tinggalkan komen

>

nota untuk semua :

  • kawan ibu yang belum ambil award khas dari ibu, sila ambil di sini yer..
  • pada kawan ibu yang telah meng’award’kan ibu Amazing blog award, sudah ibu tepekkan, sila jengah di Tanda Kasih
  • Buat semua kawan ibu, sila lah menjengah Tanda kasih, ade pesanan di situ. Pesanan itu mungkin tidak akan diulang. 😀

Baru semalam ibu teringat nak buat entri untuk contest aksi menarik anak tidur. Rupernya bila ibu jengah ke blog mama uzma, ku dapati undian sedang dibuat.. huhu… :(( rupanya, tarikh tutup contest telah diawalkan. * You all ni kan, kalo nak buat contest, stick ajer lah pada tarikh yang telah ditetapkan. /XD merayon plak daku dibuat nya... *

Ni le foto yang ibu plan nak masukkan untuk contest tersebut. Uhuk, takde rezeki.. tak per lah nak buek camno kan. Walaupun tak masuk contest ibu tetap akan tepekkan foto ni. Walaupun agak terkilan tapi nak buek camno kan.. dah ibu pun tak sempat nak jengah ke blog mama uzma, jadi memang ibu ketinggalan lah dengan makluman2 tersebut.

Dalam banyak2 foto anak2 tidur yang ibu ade, anis ajer yang suka tidur gaya camni. Orang tetua cakap kalo anak2 tidur camni, ade masalah kecacingan. Tapi anis takde plak masalah tu. Memang dia suka tidur camtu. Yang buat ibu musykil tu, bila ibu ajar buat aksi sujud, time training solat.. dia boleh keraskan kaki dia, sudahnya dia menerap jer, instead of sujud.

Ada beberapa keping lagi foto aksi anis tidur camni.. jenuh ibu cari2 tadi, tapi tak jumpa pulak. Lain kali ibu kalo ibu jumpa, ibu akan tepek.

Untuk kawan2 ibu ~ ibu nak kabo ni mungkin dalam tempoh 2 minggu ni, ibu terpaksa mengurangkan aktiviti berblogging. Mungkin tak dapat nak update entri setiap hari. /no

sebabnya : ibu harus siapkan kerja akaun terakhir. Terpaksa harus disiapkan dalam tempoh yang sangat singkat.. maka, jika daku menyepi, bukan bermakna daku merajuk @ bohsan berblog @ sudah lupakan kalian.. cuba daku SIBUK ajer…

/blush terima kasih diatas kesetiaan kalian… daku amat hargainya… /bye

p/s : buat wans & miela ~ nanti akan cuba ku buat tutorial cara2 untuk menepek ads nuffnang itu.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: