>159 Notis untuk kawan-kawan ibu

Jun 13, 2009 at 3:00 am | Dikirim dalam my notes | Tinggalkan komen

>

Salam buat semua,

selamat berhari sabtu.. & berhujung minggu..encem

untuk makluman semalam kakyong telah berjaya berkunjung ke hampir 20 blog… letih sungguh marathon dari pagi membawa ke lewat malam. Berjaya beramah-mesra di 70++ kotak komen… average utk 1 blog lebih kurang 3 @ 4 komen.. tu jer termampu yang ku ‘cath-up’, demi untuk cover entri2 yang daku telah ‘miss’. senyumkenyit

Jadi bila dah byk sangat info yang disumbat dalam kepala, mood nak menulis pun menurun. Sebab tu lah semalam hanya ku tepek foto2 sahaja.

Dalam senarai wajib ziarah ku kini sudah ade 145 kawan/blog. Jadi sila lah maklum sekiranya daku tidak ziarahi blog kalian lebih daripada 5 hari, maka logiklah kan, sebab setiap orang dapat turn. Cuma daku mungkin memberi kunjungan extra kepada kawan-kawan yang rajin beramah mesra di kotak komen @ yang rajin mengomel di setiap entri daku..

Buat suraya dan mamaairell, @ jika ada di kalangan kalian yang kenali mereka.. sila lah berikan daku link blog depa yer.

Buat dia zainal, kakyong dapati kotak komen anda tidak berfungsi, setiap kali ku klik memang tidak memberi apa2 respond. Jadi jika dia zainal membaca entri ni, sila check kotak komen yer.. pastikan boleh digunakan.. sayanglah berblog bila kawan2 tak dapat nak tinggalkan komen.

Pada U-jin yang bertanya tentang KEPEPAM.. boleh refer ke link ini => KEPEPAM. Sebenarnya dalam entri update pokok sutera & pokok anggur kakyong telah pun letakkan link. Mungkin U-jin tak perasan kot. Sebaiknya bila baca entri (tak kesah lah entri saper pun, sila lah baca dgn ‘mouse-pointer ON the entri..’ so boleh lah detect apa2 link yang berkaitan.

KEPEPAM adalah ringkasan untuk Kelab Peminat Anggur Malaysia. Diasaskan oleh Ayahnde Pengasas @ Dr Abdul Wahab Arbain.

Jadi pada Imanmom yang bertanya, dari mana kakyong dapat benih anggur, jawapannya boleh dapat dari entri ini haruan jadi anggur, sutera & epal.

Ohya, Imanmom.. kakyong tak dapat masuk ke link blog yang imanmom tinggalkan.. jadi sila beri semula link yang betul ya.

Buat kawan-kawan ibu yang rajin meninggalkan jejak & komen di kotak komen daku, terima kasih kerana menjadi kawan-kawan yang setia dan menghargai daku. rosrosros

Insya Allah, semoga perkenalan & persahabatan kita berkekalan hendaknya. Yang baru add jadi kawan ibu @ followers, Insya Allah akan kakyong add kan secepatnya di kakyong’s bloggerlist.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: