>155 Tutu for Anis & ALiya

Jun 10, 2009 at 7:24 am | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>star contest lagi.. star
Kali ini contest yang dianjurkan oleh Mommy Lyna of MSK : Win a TUTU! Picture contest

Pertama kali dengar perkataan TUTU ni, ibu agak blurr sket.. bila tengok foto baru le tahu.. rupernya pakaian balet yang ade bulu2 dipinggang itu disebut TUTU… heheh… naive nyer ibu anis & aliya nih… malu


kalo Aliya @ Anis yang pakai macam ni mesti sweet kan.. siap ade rama-rama lagi…
ini lah anak dara kecil daku : Anis Zahirah (22 bulan) dan Aliya Nadhirah (11 bulan)
kenapa ANis harus dapat TUTU?
Anis suka menari sambil pusing-pusing, gaya ala-ala macam balerina gitu.. ibu pernah cakap kat ayah, kalo belikan anis gaun macam balerina tu mesti comel. Tapi ayah kata tak sesuayy, sebab anis banyak parut kat kaki (anis ni kulit sensitif, kena gigit semut ke nyamuk ker, akan tinggalkan parut).. tapi kan boleh pakaikan legging @ tight untuk tutup kekurangan tuh… dan 2 bulan lagi Anis akan sambut besday yang ke2 pada 8 Ogos 2009.. kalo dapat Tutu pink rerama tuh, mesti Anis akan kelihatan cantik berseri-seri. senyumkenyit
kenapa Aliya harus dapat TUTU?
Aliya baru dapat kaki.. tapi belum betul2 melangkah.. masih takut lagi.. walaupun Aliya belum melangkah, tiap kali berdiri Aliya akan goyang-goyang badan ke kiri ke kanan sambil senyum meleret. Kalau dipakaikan TUTU pink rerama pasti Aliya, anak manis ibu ini akan nampak lebih manis. Aliya juga akan sambut besday yang pertama pada 18 Jul 2009. encem

Contest ini dianjurkan oleh MySuperKids & ditaja oleh Tutu workshop
Contest telah pun bermula pada 7 Jun 2009 dan akan berakhir pada 25 JUn 2009.
Nak join senang jer…

  • Subscribe to MySuperKids and Tutu Workshop.(Every contestant must be a part of MySuperKids member and as a tutuworkshop fans – by dropping your email in the box @tutuworkshop website )
  • Make an entry titled : A Tutu For OR Tutu Untuk . e.g. A Tutu For Dania; OR; Tutu Untuk Tisya

  • Put your daughter’s cutest picture.

  • Write about – why your daughter/niece/cousin/lil sister should get a tutu / kenapa anak/anak buah/sepupu/adik saya patut dapat tutu – in your very own, creative ways.

  • Inform me when you’re done!

  • Entry should be written in English & Bahasa Malaysia only.

The winner will be featured in My Super Kids and Tutu Workshop. **First Prize : A Custom-Made Princess tutu 14″ length, extra puffy + accesories worth RM120.00** **Second Prize : A Custom-Made Classic 10″ length, double puffy + t-shirt worth RM100.00** ##Third Prize : Custom-Made Poffy Classic 8 ” length, double puffy.worth RM80.00## ##5 Consolation Prizes : 15% discount voucher for any purchase at TutuWorkshop.##

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: