>154 Fathers’ Day Contest : MamaTisya

Jun 9, 2009 at 8:02 am | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>

contest ni bermula pd 1 June-10 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 2pm on 10 June 2009 keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009

Ibu meroyan nak masuk contest lagi.. kali ni yang dianjurkan oleh MamaTisya.
Ibu dah add jadi Followers MamaTisya.
Link mamaTisya pulak ibu dah masukkan di kakyong’s bloggerlist @ Mommies blog.

Nama ayah : Sharul Ainal bin Shaharom
Nama anak : yang kecik bambam tu ALiya Nadhirah sekarang berusia 10++ bulan, yang seluar kuning Anis Zahirah sekarang berusia 22 bulan,
Foto story : Foto ni diambil di Kawasan perkelahan air terjun Ulu Chepor pada Nov 2008, tahun lepas. Waktu itu Aliya baru 4 bulan, Anis 1 tahun 3 bulan En ayah memang suka ajar anak-anak main air.. suka tengok anak-anak berendam.. Anis masa tu kali pertama dok dalam air sungai yang sejuk.. Aliya plak, heheh, sian nya Aliya kecik lagi, celup kaki jer aliya dah melalak..
Plan sambutan : kat rumah ajer.. lagipun pada 20 Jun 2009 adalah besday ayah yang ke-34. Ibu belum plan lagi nak masak apa.. baru merancang belum finalise lagi… * nanti ku tepek dlm blog kot2 ler ade sambutan untuk hari ayah.. *

syarat2 penyertaan



FATHER’S DAY CONTEST
Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER’S DAY CONTEST as a banner di blog anda.
2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER’S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:

  • Nama ayah & anak
  • Umur anak (tiada had umur )
  • citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)

(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus…dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke…camtu la maksudnya)
3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya (no link back will be disqualified). Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.
4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu

  • ayah & anaklelaki
  • ayah & anakperempuan

5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN **jika rmi yg join contest ni…mayb ada adiah saguhati…so tguuuuuu…… so pd kwn2 boleh la mula snap gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2 utk join

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: