>134 sesi menepek award.. part 2

Mei 20, 2009 at 9:00 am | Dikirim dalam hadiah award, my notes | 26 Komen

>

Untuk bulan Mei, ini adalah sesi ke-2 ibu menepek award @ hadiah2 yang diterima daripada kawan-kawan ibu. Semua award-award yang ditepek ini adalah award-award yang diterima pada bulan April 2009. Minta maaf yer kawan-kawan, sebab ibu amik masa yang lama untuk menepek & menayangkan nyer di Catatan Ibu.

Award 1: dari Hez @ Umi Ina

terima kasih Hez

Award 2 : Ila Mama Faiz

terima kasih Ila

Award 1 & 2 ini, kakyong anugerahkan kepada semua kawan-kawan ibu. Sila ambil dan tepek di blog masing-masing yer. Sila lah tinggalkan pesan bila dah ambil award2 ni yer.

Award 3 : dari QQ

terima kasih QQ

Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Award ini kakyong terima daripada QQ, ibu kepada Sara. Sara ni muda seminggu dari Aliya. QQ & family tinggal di Melaka. Dia suka gelar kakyong Mama Hebat.. *tak hebat pun, kalo anak2 ku pandai membaca pada umur 3 tahun, sungguh ku rela mengaku mama hebat (riak pulak) tapi sebab fikri yang sudah 3 tahun 2 bulan++ , mengenal huruf ABC alifbata pun antara ingat dengan tidak jer… maka tiada lah layak daku dipanggil mama hebat* ibu-ibu yang ini memang layak dipanggil mama hebat Maklang, KakRina, KakNik..

Dan 10 orang yang bertuah itu adalah :

*kakyong ambil daripada senarai yang rajin mengomen pada bulan ini, kiraan sehingga hari ini, 20 May 2009*

  1. Yan – UmmiAbbiQis.. Akaun Eksekutif, ummi kepada Qistina.. sekarang ni sedang buat contest “Seiras Wajah”, tarikh tutup 31 May 2009.. saper nak join, sila terjah blog Yan
  2. Yatie Chomeyl – mak buyung yang sudah sarat minggu 38… Pregnant Smileytapi masih aktif beraktiviti, jalan-jalan makan-makan.. suka baca entri2 mak buyung serba kreatif & pandai menarik hati pembaca *tak bodek yer…. * & daku antara pengomen terchomeyl mak buyung… Shy
  3. Reen – Ibu yang rajin mengumpul novel.. ramah mesra sangat di blognyer.. punya anakdara yang sudah berumur 9 tahun… rajin beraktiviti bersama keluarga, baru-baru ni join explorace Simpang Renggam..
  4. Hanz – ibu kepada Hambali & Hanafi yang gitu lawo lagi chantek.. banyak tips pasal pembacaan anak-anak kat blog Hanz ni…
  5. Nadnye – ibu kepada Sara yang montel, Uwais & Uzair, walaupun dia hanya muda beberapa tahun dari kakyong tapi sudah punya yang sudah bersekolah…
  6. Syahadah – isteri kepada jurulatih lumba basikal… anak-anak bakal athlet negara… Runningrhythmicbalance beam
  7. Mama Shinta Musraika – mama shinta si orang sabah ni, yang selalu dapat rezeki ikan fresh..FishShark
  8. UmmiSalsabila – Ummi kepada aufa yang masih tak mau makan, tapi ummi dia yang suka makan2… Thanksgiving Dinner 2 bulan lepas dia lah penggondol award pengomen terbanyak di Catatan Ibu..
  9. MamaSyaza – kenalan agak baru & rajin bermesra di kotak komen… best dapat kenal org yang dok di Ulu Sintok.. kurang2 boleh bertanya khabar tempat belajor ku dulu..
  10. Syahnur – Akaun Eksekutif yang minat menjahit Sewing, baru ni kakyong terima hadiah beg dari nya… mekasih
Pada yang tidak disebut nama jangan kecik hati yer.. award 1 & 2 di atas boleh kalian borong semuanya.. tunggu sehari dua lagi, ade lagi sesi menepek award.. ku letih melihat list KIV ku makin bertambah2, jadi biarlah minggu ni ku buat give-away award semeriah-meriahnye.

Advertisements

26 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. >WAAAAA… manyaknye award… tahniah…. kalo blh simpan dlm almari ni, mesti da penuh satu almari besar cmpur dgn award2 yg lepas… fofular la katakan.. hehe…

  2. >lupe plak.. time kasih for d award.. nnti kite amik bwk balik k!

  3. >kelakorla pulak..terkejutpun ada..ekekekeke..tima ksih for this award..hukhukhuk…nak cium2 dulu…

  4. >kak yong mmg serious tak bole copy paste..geram..geram!!

  5. >huhuhu.anak xsuke mkn.ummi xsuke mkn.kahkahkah.terbahak2 baca! tq kak yong.ummi nak copy & paste nih

  6. >SALAM SyahNur,Tu la pasal.. memang penuh sendat… :))Syahadah,sungguh ke tak leh copy.. hmm, apa lagi kah yg tak kena dgn blog ku ini… sila lah le link blog kengkawan yg memberi yer.. ;))

  7. >Ummi Salsabila ~ ummi kan suka makan2 jalan2… :))

  8. >tq kak yong for d award…maklumlah baru 3 bulan blog ni beroperasi (cam bisnes laks). walopun kenal dlm blog + kotak komen…tp rs mesra. opsss satu lagik..nak tanya apa pasal ulu sintok….sekrg dah ada gelanggang go-kart, dah ada lapang sasar menembak….bulan 10 nanti ada konvo…jemput le dtg….

  9. >kalo nak dtg kasi inform tau….calling2 nanti

  10. >opppsss lupa lagik…panggil ja saya Su

  11. >MamaSyaza @ su,bukan tak nak panggil Su, tp takut terkonpius dgn ‘tice Su’ heheh..konvo bulan 10 yer… hmmm, may b not la this year, kalo tahun depan Insya ALlah, sbb adik yg 2nd ambil PJJ, next year grad kot…

  12. >kakyong… tenkiu so muchh!! maceh maceh maceh… toce toce… xiexie ni..gracias! huhu seme versi nak sebut..

  13. >Toceh..tocehhh kak yong…ngeh². Ade antara award mcm xlayak jek terima sbbnye makmi ni blogger baru belajar. Namun hadiah dari kyong, dengan besar hati dan rendah diri ummi tempek kat umah ummi ye. Tima kaseh….smoooooochhh!

  14. >waduh!!!top 10 lg…dpt awrd tp kena jwb tag…huhuhu….akanku sahut cabaranmu itu…

  15. >lupa lak….mekacih ye…sngguh kuat memorimu..:D

  16. >Kak Yong yang glamour.. TQ so much…nasib baik tak tambah, mak dan sarah yang sama montel :)) nanti kubolot semua..

  17. >salam….wah tulah untungnya ramai follower cam kyong…chaiyukk…

  18. >tenkiu kak yong… mmg untung menjadi follower kakyong ni… 😉

  19. >Salam kak yong ..terime kasih daun keladi yer utk award2 itu .. ni kali ke-2 menggondol award dr blog akk ..heheeesdg dlm proses nk menepek award2 di blog ..

  20. >Kakyong…dah tepek kat left-sidebar of my chatterbox, dua lagi u, he,he…muchas gracias!

  21. >Yan/mamaMi/Reen/Nadnye/Miela77/ummi Hanieborong semuanya… :XHanz/Putra Mama,mekasih sbb dah tepek… ;;)

  22. >Salam,saya dtg amek award! cam biasa ler saya amek satu jer KakYong (yg berkenan-‘ai lebiu’)hehe bukan ape, ada yg dah dapat. Ok ye akk? he3… dan xlupa thanx 4 da award!

  23. >KA YONG AWARD YANG MANA NAK AMIK NI….semua ker…wakaka..

  24. >.:Fae-YUst:.,mekasih, pilih le mana yg berkenan di hatiU-jin,borong seme pun boley…

  25. >yeah2 ade gamba kite n Sara..kak yong mmg hebat lar…

  26. >QQ ~ foto itu telah di’kidnap’ tanpa beritahu tuan rumah… ngeh… 😀


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: