>125 sesi menepek award.. part 1

Mei 10, 2009 at 7:52 am | Dikirim dalam hadiah award | 6 Komen

>

Pada minggu lepas, penghujung April 2009.. kakyong menerima banyak award daripada kawan-kawan.. tapi satu pun belum kakyong sempat tepek lagi. Sampai ade yang bertanya, kat mana kakyong tepek award dia…

Maaf yer.. bukan sengaja tak nak tepek.. harap faham lah yer.. kakyong update entri blog 1 hari 1 kali jer.. cuba-cuba juga nak update beberapa entri sehari tapi selalu jer ade gangguan dari anak-anak…

okay, jom tengok award-award yang diterima daripada kenalan2 yang mengingati kakyong. *bukan bodek yer.. * award2 yang diterima walau pun sudah berkali2 diterima, sangat kakyong hargai, kerana hanya award/hadiah dapat diberi sebagai tanda ingatan dan perhargaan perkenalan di alamaya blogging ni…

dari PutraMama


PutraMama ~ ibu kepada Fawzan yang baru berusia 7 bulan…

dari UmmiAbqari


http://c.123g.us/flash/CardShell.swf

sila ke url di bawah untuk dapatkan kod

http://www.123greetings.com/friendship/net_pals/netpals35.html

UmmiAbqari ~ hmmm.. kakyong masih belum dapat kenal background UmmiAbqari ni.. heehheehh..maafkan daku.. sefaham kakyong dia punya seorang anak nama Hadi.. umur brp tidak diketahui.. *daku tidak jumpa ticker, *..
#buat ibu2 yang punya anak, adalah molek jika ade ticker di blog.. lebih mudah kenalan blog tahu status ibu & anak2…# *cadangan kakyong jer.. * UmmiAbqari ni dulu penah belajor di USIM (masa tu masih KUIM lagi)

dari UmmiHakimIman & MamaERfan

UmmuHakimIman ~ blog dia ni private.. so saper yg dia tak invite tak leh lah kot nak g jengah blog dia…

MamaErfan ~ ibu muda, mama kepada Erfan yang berusia 10 bulan


dari Ina – DiariHatiku 1976

Ina DiariHatiku 1976 ~ seorang isteri yang masih berusaha untuk menjadi seorang ibu.. meh sesama doakan beliau, semoga usaha-usaha beliau & suami menjadi nyata & dapat menimang cahayamata.


Dengan ini untuk sesi menepek award part 1 ni.. kakyong ingin memanjangkan semua award2 ini kepada semua followers & kenalan maya kakyong… sesiap jua yang singgah & membaca entri ini, SILA lah ambil ya.. usah malu2…

Advertisements

6 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. >betul tu su pun macam tu la..kalo nak buat entry tu mesti la anak2 sumer dah sleep baru boleh buat. slalunya dlm pukul 11.30pm ke atas. kalo kat ofis tu sempat le gak kdg2

  2. >ehehe..segan lak saye kak yong meng’glam’kan namer saye dlm blog canggih kak yong nih..akceli..dulu penah wat ticker hadi..pastu..tuka layout..sumer hilang..bukan tak ingat nk buat smula…tapi kadang luper…time punyer byk masa..internet plak takde…anyway..mohon tunjuk ajar..ku masih baru lam dunia maya ini..masih lg meng’explore dan men’try n error…ku hargai teguranmu wahai kakak…:x

  3. >salam,mamaSyaza ~ skrg ni masa nak menulis semakin agak terhad.. sejak Aliya dah mula berdiri & nak bertatih2 ni semakin galak plak dia… si Anis plak baru dpt mulut.. jadi dia asyik dok nak itu ini.. kalo ibu tak nyahut, selagi tu la dia akan panggil.. & now 2-2 dah pandai berebut ibu, saling jeles2.. apatah lagi fikri yg semakin byk bertanya…;)) so kalo nak ngadap laptop & anak2 plak dok nyendeng… hmm, memang tak leh nak nulis.. kekdg menaip pun salah eja.. lain yg di pk, lain yg ditaip… :p

  4. >UmmiAbqari ~ blog kakyong ni bese jer.. mana le canggih.. bahkan sejak ramai kawan2 ni, terasa semakin lebih liabiliti.. liabiliti nak menjengag blog kwn2.. heheh 😀 la ni kakyong tgh tunggu turn utk di'review' oleh mombloggersplanet.com , hrp2 lepas review dpt le improve kan lagi blog ni & buang 'sampahsarap' yg ade dlm blog ni.. ;;)

  5. >Happy Mother’s Day!:)

  6. >salam kakyong..slamat hari ibu… semoga kakyong akan terus jadi ibu mithali yg akan di kasihi oleh anak-anak di dunia & akhirat..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: