>119 Award Catatan Ibu April 2009

Mei 5, 2009 at 12:53 am | Dikirim dalam hadiah award | 16 Komen

>

Bulan April ni tak dapat nak adakan award Top Visitors sebab Mr Histats.com telah ‘gagal’ menjalankan tugas dengan jayanya.. *ntah apa masalah, kakyong pun tak tahu.. tapi memang ade error.*

Dan kakyong pula telah terlupa untuk setkan Mr Google Analytical (GA) untuk bulan April 2009.. dan bulan Mei 2009 baru disetkan.. tapi kakyong tak pasti adakah Mr GA dapat membantu kakyong untuk bulan Mei 2009.. sebab tak pernah guna.. *tak per kita tengok sama-sama, macam mana Mr GA ni perform di hujung bulan nanti.

Jadi bulan ini, kakyong hanya adakan satu award sajer.. iaitu Top Komentar of the month.. jom tengok siapa yang BERTUAH tu…


E’eh.. UmmiSalsabila @ Puan Odah telah memenangi Anugerah bulan April ini…

UmmiSalsabila @ Pn Odah.. sila ambil award ni yer.. dan tepek di blog

TERIMA KASIH SEBAB RAJIN MENGOMEL DI SINI… Thank You

p/s : Semua komentar mulai April 2009 akan di ‘accumulate’ hingga ke satu tarikh yang akan diberitahu kemudian… nanti kita tengok siapa yang kena..


Advertisements

16 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. >wah..top commentor pun dpt hadiah ker?ni yg bagi semangat nih..

  2. >tahniah kpd cik puan ummi Salsabila

  3. >bulan ni…eden nk cuba try test la…:)

  4. >salam Noy ~ penghargaan kecik jer.. award yg di’customize’ sendiri dr foto anak2.. suka2..;))Reen ~ selamat yer… 😀

  5. >Baguslah Kakyong buat camni. Banyak Hanz belajar dari kakyong bab2 blogging ni..

  6. >Hanz ~ kakyong ni dok umah jer, jumpa & berbual dgn kwn2 dlm alamaya jer.. so hanya award sbg hadiah tanda penghargaan.. blogging ni memang terapi utk ibu2 yg terperuk 24/7 di rumah cam daku ni.. :p

  7. >wah..top komentar pun ada award?? kakyong, jgn terkejut kalau pasni nama saya je duk ada dalam kotak komen kakyongg..hehe!

  8. >bestnye..kak yong orang ke sepuluh tak dapat ke….

  9. >salam Liza,tak per kalo rajin berkongsi & berceloteh yg berfaedah.. kakyong suka *thumbs up*

  10. >Syahadah ~ nama lagi top komentar, kalo top 10 komentar pasti lah dapat.. hehehhh… takper, bulan ni u masuk dlm list top 10.. okay per.. ade gak nama ditayang.. 😀

  11. >wah.. kak yong ade buat award every month rupenye.. ruginye kenal kak yong lambat.. hhuhu… tak pe la, at least masuk gak dlm senarai top10.. hehe..p/s: kite da post beg tu hari ni k!.. da dpt nnti bgtau tau… hehe.. sori la kalo beg tu x memuaskn hati… ;))

  12. >eeeeeehh….kak yong! odah dpt award top komentar.hahahaha.suke2!!glemer i!hehe.TQ kak yong.nmpk sgt odah nih xde keje suke menempek kat blog k.yong.hehehe..

  13. >reen, tq for the wish!!! yee..dpt award!!

  14. >UmmiSalsabila @ Pn Odah,ramai yg jeles ni.. tengok bulan ni cam ramai yg nak bersaing.. ekekkekekkk..

  15. >Kakyong, untuk pengetahuan kakyong (er sapa2 yang terbaca ni jugaklah) hanz ni sorang je pompuan kat tempat keje, ibarat bunga dikelilingi kumbang2..nasib baiklah hubby tercinta satu opis, dapat gak sembang2 ngan dia time dia tak busy, nak borak ngan guys bukannya sronok sangat pun, takkan nak borak pasal parenting stuff, mekap , hiburan lak kan? ekekekkek…kira kita ni cam samalah, takder kawan physical, janji kawan virtual ramai!

  16. >Hanz ~ kerja apa? engineer ker? satu kerja dgn che abe.. 24 jam ler berkepit yer..!! 😉


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: