>085 Laptop ibu weng…!!??

April 3, 2009 at 6:00 am | Dikirim dalam my kids, my notes | 6 Komen

>

hari ni ibu tak plan nak buat entry baru, tapi sebab bengang sungguh dengan ke’slow’an untuk masuk ke blog kawan-kawan.. maka ibu pun layan le rawan hati ni dengan menulis sket.

Adakah laptcop ibu ini yang weng atau memang network connection yang slow… !?

Pepagi tadi ibu dah buat housekeeping’.. buat full-scan (ibu perasan pendrive pak ngah telah menyumbang virus ke laptop ibu), pastu dapat plak mesej ‘window detoriate’ (agaknyer betui kot ejaan).. katanya windows need to be repaired.. o-o.. ini yang ibu malas kalo camni.. so ibu amik jalan singkat, ibu ‘restore’ semula windows.. hmmm, ade ler laju sket, tapi tak lah selaju selalu.. hmmmm…

ntah apa la yang dibuat dek aliya tuh.. tau-tau dia dah berdiri kat kerusi tu. abang fikri la berangan-angan, konon2 mancing ikan lah tu… kreatif anak-anak ni

Ni ibu tepek beberapa keping foto anak-anak, yang ibu snap beberapa hari yang lepas, dengan aksi-aksi tersendiri..

Ni foto yang ibu suka.. 3-3 anakku main bersama-sama.. main drum-drum gitu.. hahah, ada juga kegunaan tin biskut ni.. kalo dengor bunyi muzik yang terhasil, hahahaahhh.. sebiji bunyi dong-dong-cheng cina mampus.. mana tak nyer, 2 orang ketuk guna tangan, abang fikri plak guna sudu dan garfu… Bandpenghibur hati ibu.. KissesMom

Advertisements

6 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. >rasanya i mesia line tenet slow giler…xtau pasai ape..-mama emma-

  2. >wah ada bakat jadi ahli muzik tu…sepakat main bersama boleh wat kumpulan…..line tenet memang slow kat ofis kite ni pun…

  3. >salam mama emma & mama_aqish,yer ke seM'sia slow.. tak per.. slow pun slow ler,, buka 2,3 tab jer.. janji leh 'jalan2'.. nak bayor hutang semalam..

  4. >Yup, confirm line slow satu malaysia..telekom probs..international line susah

  5. >ada can le deme masuk tarian singe lepas ni

  6. >salam hairieusoff,boleh.. boleh..boleh..! kalo bergabung dengan Adia & Arisa.. hahahh, mesti meriah…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: