>083 Yang belum ambil hadiah award.. sila ambil yer

April 2, 2009 at 3:11 am | Dikirim dalam hadiah award, my notes | 7 Komen

>

Friendship award from kakyong

Cutey award : Mum of the year

Pada kawan-kawan, kenalan blog & follower yang masih belum ambil award dari kakyong, sila copy & paste code tu yer. Kakyong faham ramai yang sebuk & ade juga yang lupa.. dan supaya tak susah kan mereka (yang belum ambil) tercari-cari award-award tu, jadi kakyong tampal kan semula di sini.

hari ni tak dapat nak menziarah ke blog kawan2 sebab tengahari ni ade hal, nak kuor jap.. so komen2 pun tak sempat nak balas lagi.. so pagi ni kena pulun siapkan kerja rumah. untuk beberapa malam ni tak leh nak bertenet juga, sebab adik guna laptop untuk siapkan assignment nyer.

Jumpa lagi esok.

Advertisements

7 Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. >kak yong…kite pun tersenarai ke untuk award ni???

  2. >Kakyong, tq! tq! Nak tampal skarang gak kat blog ku yang sempoi sangat tu.

  3. >Waaahhh…kakyong, dah tepek tapi besar terkeluar dari border..takperlah…janji ingatan tulusmu itu tetap tersemat dihatiku..(sob, sob)

  4. >salam Mama_Aqishsila amik, usah malu2..

  5. >salam Hanz,sebelum publish, boleh reduce kan saiz foto.. masa kat mode 'compose', use point ur mouse to the photo & shrink the photo, ikut saiz yg u suka..

  6. >kene ngambik juga ke?..terima kasih la..nyusahkan je

  7. >salam ariff @ hairieusoff,amik 2-2.yg 1st for you. mum award utk mama arisa n adia. usah le buat malu2 mcm tak biasa pulak.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: