>012 MIA subscription for year 2008/2009

Disember 23, 2008 at 5:07 pm | Dikirim dalam Uncategorized | Tinggalkan komen

>

23 Disember 2008
setelah sekian hari, baru hari ni teman dapat melunaskan wang bayaran untuk keahlian Institut Akauntan Malaysia untuk sesi 2008/2009. Itupun tengahari tadi baru teman minta tolong suami pergi ke pejabat pos kg tawas & hantarkan cek tersebut melalui khidmat pos-laju. teman berharap moga-moga cek itu sampai lah ke pejabat MIA keesokkan hari nyer..
bukannyer teman tak nak bayor awal & menanti sehingga diberi ‘last call’ dari MIA. tapi teman dok ngumpul duit nak bagi cukup. yer ler untuk orang yg bekerja sepenuh masa pasti lah RM250 tu tak seberapa. tapi bagi teman yang dok rumah sepenuh masa ni memang besor le nilai RM250 tu. teman rasa rugi pulak kalau teman tak bayor, sebab sekarang ni pun teman masih lagi buat kerja-kerja akaun, walaupun hanya ‘part-time’. Tapi keahlian MIA itu akan menguatkan lagi skil dan kemampuan teman dalam bidang ini. kalau tak bayor, kena ‘tendang’.. kalau nak masuk semula, mahal pulak dendanya nanti…

harap2 sampai lah cek tersebut ke Dewan Akauntan dengan selamatnya. Amin.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: