>Kedai anyaman bakul letak baby di Melaka

Disember 16, 2010 at 8:19 am | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

saper lah gamaknya yang mencari keyword ni yer… harap2 nya dia jumpa lah nama kedai yang menjual anyaman bakul baby di Melaka. ;)

keyword15dec2010

ibu pun try lah google.. rupanya blog ibu tersenarai dalam carian keyword tu gara2 perkataan ‘Melaka’.

keyword15dec2010-search

Walaupun ibu bukan orang Melaka, tapi Melaka memang istimewa di hati ibu, 4 1/2 tahun (dari Jun 1985 hingga Dec 1989) ibu menetap di situ.. menimba ilmu dan menghabiskan zaman awal remaja di sana.

Pernah kembali ke Melaka pada tahun 1998, sudah sangat banyak berubah.. kemudian kembali lagi pada tahun 2000 (lawatan tahunan kelab sukan pekerja Yee Lee). Dan sekarang ni Melaka sudah banyak jauh berbeza dari dulu. Harap2 ade peluang lagi ke Melaka.. teringat2 asam pedas Melaka.. tak sama macam kat sini. 
asampedas-melaka
printscreen dari carian google
p/s
ibu punya asam pedas teramat la simple.. tu pun belajor dari mak kawan yang asal dari Batu Pahat.
salam kasih sayang buat semua,
About these ads

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. URI Trackback

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com. | The Pool Theme.
Entri-entri dan komen feeds.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: